по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Отчаяни, син екран зареждащата Заподозрян драйвери, но нямах представа какво правиш .......

Reply

Нишка Инструменти
Old 1 юли 2009 г., 04:49
Член Група

Default Отчаяни, син екран зареждащата Заподозрян драйвери, но нямах представа какво правиш .......

Отчаяни, син екран зареждащата Заподозрян драйвери, но нямах представа какво правиш ....... Im компютърен потребител, но със сигурност хардуерна поддръжка & I смучете по зле. Но в моя компютър е синьо скрининг зле и изглежда да бъдат намалени лошо, тя само се върна от магазина и се тестват хардуера за втори път и все пак всичко, което каза е наред ....

Така че след като аз го имам инсталиран и всичко по него мисля, че ще разрешат и не го hasn't. Държа се различни грешки и неговото управление наистина ме орехи ....

Може ли някой да ми помогне в опитват да изолират проблема .....

Извиненията го случайно в областта на софтуера и да не сте сигурни как да се отстранят
Old 1 юли 2009 г., 05:21
Номер на групата

Default Отчаяни, син екран зареждащата Заподозрян драйвери, но нямах представа какво правиш .......

Ние трябва да знаем точните съобщения за грешки и каква операционна система, за да може да ви помогне.

Когато казват, че изпитват магазин на хардуера, какво направиха тест и какво магазин?

Също така, когато ви казвам, вие "Трябва да се инсталира всичко по него мисля, че ще разреши" .... искаш да кажеш ти reinstalled Windows? ..... или?

Колкото повече информация, която предоставяте, толкова по-likelly някой ще може да помогне

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 юли 2009 г., 05:42
Член Група

Добре съжалявам hadnt сложи още подробности защото wasn't сигурен кой ще отговори или това, което те ще искат, тук е историята .....

Частите са около 10 месеца стар сега тя е с 9600gso графична карта на P5n - MX дънната платка. Но тя е постоянно сини скрининг и както АЗ didnt зная как да замрази екрани първоначално didn't видите съобщенията.

Така че аз я върнат към ремонт областта на austins да бъдат проверени изложени, един проблем беше имаше BIOS обновяване и знам, че не играя си с него, ако сте DONT знам какъв ти правя. Те очевидно Prime95 и аз мисля, memtest 86 и стрес изпитват на дъската и те казаха, че никога не синьо филми или играе нагоре, докато там. Така че аз си го върна отново вкъщи .....

След като тя е била свързана припомням защо точно аз DONT като нея .... и продължава ...... първоначално ШОФЬОР IRQL грешки и някои грешки в трета пейджъра и IRQL.

Той беше Windows XP Professional SP3 на него, (е била инсталирана преди 4 пъти става в магазина - последният няколко дни преди ).... всички софтуера на сигурни дали това ще повлияе на водачите ...... тогава намерих графики водача и го инсталира.

веднъж до нея само ще се замразява на случаен принцип, тя е само през нощта или сутрин тя няма син екран на смъртта, today's съобщения са комбинация от страница виновен по не пейджъра площ & nv4_mini.sys. След първото инсталиране на всички, че ще каже NTFS е грешка в този случай logg и около нея и поставете играе мениджър .....

Надявам се това да помогне повече .....
Old 1 юли 2009 г., 07:56
Номер на групата

OK ... Вие не се споменава дали са 1 или 2 пръчки Арама, но при 2, опитайте се да извадите един жезъл и да видим дали това помага на проблема ..... ако няма по-добро суап около тях, се спазва само една пръчка.

Също така ... проверка за замърсяване и gunge около heatsink & вентилатор, макар че ви ремонт човек е трябвало да направи това.
Old 1 юли 2009 г., 08:12
Член Група

Umm наред аз имам 2 щеки Арама @ 1GB всеки, аз помислих, че е два часа, но те са изтеглили проверен и okayed с направления на pootah приятелю мой онзи ден.

Umm не сте сигурни за heatsink N фен, но ремонтът хора го отворите и предполагам, че те проверяват, както и, както Im не сигурен какъв Im търся за там .....
Old 1 юли 2009 г., 09:07
Номер на групата

Ами .... Това е процес на премахване наистина ..... понякога може да предизвика лоши Рам сорта на проблеми имате, толкова по-добре е да го махна от това просто софтуер тест него.
Махни си приятел да ви помогне и да видите как нещата се.
Old 1 юли 2009, 19:00
Член Група

Те го казват, че изпитват я Austins и беше добре, трябва да бъдат повторно изпитване? и ако е така да използвам memtest 86, както и това, което мисля, този използван ?.....
Old 1 юли 2009 г., 21:51
Член Група

Извинения за това, че не те са спецификациите-рано, както аз ги взех за работа и couldnt достъп от дома си компютър.

Приложено е в списъка на това, което е в новото момиче ......
Приложено Thumbnails
Desperate, Blue Screen Bootup Suspect Driver but No Idea What Doin.......-copy-acc.jpg  
Old 2 юли 2009 г., 00:28
Номер на групата

Както казах, опитайте се да извадите един жезъл от Рам и вижте дали това помага на проблема ..... ако няма по-добро суап около тях, се спазва само една пръчка.

Памет тестери не са fullproof, но ако имате или лоши стик или несъвместими стик, премахване пръчка и смяна на тях, ще го покажа.
Old 2 юли 2009 г., 01:55
Член Група

Добре .... Umm Да I booted с всеки комплект RAM и тя е добре, не е, че най-вече, защото ми е приятел и аз, че ще доведе 4GB не 2GB кит и бяхме погрешно. Но няма проблеми при стартиране на тях.

Уил обаче превключите тях около тази вечер и да видим как да отида .......

Също така съм любопитен, ако reformating и хардуер проверки isn't бране на издаване и две различни магазини са тествани на хардуера, би могло да бъде водач на моторно превозно средство или кабелна този понастоящем свързани към компютъра.

Мониторът е стар стил, но с ПИН преобразувател върху него, за да се свърже с борда, тогава има модем, клавиатура & мишка и разбира мощност.

Аз ще rebackup отново облицовам на катастрофата или преформатирате отново и откакто съм изключен Windows актуализации мислене това е проблем и ще се върне обратно на тези и да видим какво ще се случи и се върна с теб, заедно с резултатите от RAM.

Също да се отбележи, имайте предвид, след като компютърът е окончателно и вървят тя рядко сини екрани пак, дори ако е рестартиран или се обърна на кратко, тя само се случва, когато остави над нощта или когато се прибера от работа, затова тя трябва да бъде затваряне на някои продължителност от време, преди тя да се повтаря. Веднъж създаден, че само ще заключите N замразява всичко по странен повод.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Син екран Windows изпръсквам екран Mukk1987 Windows операционни системи 3 15 април 2008 13:22
Първи син екран samjohnson Windows операционни системи 24 11 Feb 2008 12:41
Син екран phoeniximportersuk Общи Софтуер Чат 7 24-ти септември 2007 12:47
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc