menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Zoufalý, modrá obrazovka Bootup Podezřelý Driver, ale nevíte, co dělat .......

Reply

Thread Nástroje
Old 1. července 2009, 04:49
Člen Skupina

Default Zoufalý, modrá obrazovka Bootup Podezřelý Driver, ale nevíte, co dělat .......

Zoufalý, modrá obrazovka Bootup Podezřelý Driver, ale nevíte, co dělat ....... Im počítači uživatele, ale pro jistotu, hardware a údržba jsem sát na špatně. Ale můj počítač byl modrý screening špatně a zdá se, že se zhoršuje, že právě se vrátil z obchodu a dostal hardware testována pro druhý čas, a přesto všechno řekli fajn ....

Takže jakmile jsem ji i nainstalované všechno na něm přemýšlel, že by se usadit a ne ji hasn't. I neustále různé chyby a opravdu mi řidičský ořechy ....

Může mi někdo pomoci ve snaze izolovat problém .....

Omlouváme dát náhodně v oblasti software a nevíte jak odstranit
Old 1. července 2009, 05:21
Dárce Skupina

Default Zoufalý, modrá obrazovka Bootup Podezřelý Driver, ale nevíte, co dělat .......

Potřebujeme znát přesnou chybovou zprávu a jaký operační systém, aby byl schopen vám pomoci.

Když řeknete v obchodě zkoušet, hardware, co si test a co nakupovat?

Také tehdy, když říkáte, jste "mám to i nainstalované všechno na něm přemýšlel, že by se mohlo usazovat" .... říkáte vy přeinstalovat Windows? ..... nebo?

Více info vám poskytnou více likelly někdo bude schopen pomoci

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1. července 2009, 05:42
Člen Skupina

Dobře líto i hadnt dal Podrobnosti zatím způsobit i wasn't jistý, kdo by reagoval a to, co by chtěli, tady je historie .....

Díly se asi 10 měsíců stará teď má 9600gso grafickou kartu na P5n - MX desce. Ale ona byla stále modrá vyšetření a jako i didnt know how zmrazit obrazovkách původně didnt viz zpráv.

Tak jsem se vrátil ji na opravu prostoru austins se odhlásila jeden problém byl, že byl bios aktualizovat a já vím, není to hračka, pokud s ním budete dont vědět, co dělá vaše. Jsou prý Prime95 a myslím si, Memtest 86 a stres testován na palubě a oni říkali, že nikdy promítán modré nebo hráli, zatímco tam. Tak jsem ho zpátky domů .....

Po připojení byla připomene přesně důvod, proč i dont jako ona .... a pokračovat ...... původně DRIVER IRQL chyby a některé stránce chyba v non-stránkovaného prostor a IRQL.

Měl Windows XP SP3 na tom, (byly instalovány 4 krát, než se do shopu - poslední pár dní před ).... kladen veškerý software na jisti, pokud by to mělo vliv na ovladače ...... pak našel ovladače grafiky a je instalován.

jednou se to bude jen mrazem náhodně, je to jen přes noc, nebo ráno bude modrá obrazovka smrti, dnešní zprávy byly kombinace stránce chyba ve třetím stránkovaného oblast & nv4_mini.sys. Po první instalaci všech by to byl řekl NTFS chybu v případě logg a to je asi to a plug hrají manažer .....

Doufám, že to pomůže více .....
Old 1. července 2009, 07:56
Dárce Skupina

OK ... jste se neuvádí, zda máte 1 nebo 2 hole RAM, ale za předpokladu, 2, můžete se pokusit odebrat jedno dřevo a uvidíme, jestli to pomůže problém ..... pokud ne lepší swap je kolem, vedení na jednu hůl.

Také ... šek na špínu a gunge kolem chladiče & ventilátor, ačkoliv vaše opravy chlap by to učinil.
Old 1. července 2009, 08:12
Člen Skupina

Umm pohodě mám 2 hole RAM @ 1GB každý, myslel jsem, že to bylo dva, ale byli vytáhli zkontrolovat a okayed s návodem k pootah mate z dolu na druhý den.

Umm nejsou jisti chladiče n fanoušek, ale na opravy lid je otevřené a já jsem si ověřila, že převezme stejně jako im nejsou jisti, co im Hledám proto .....
Old 1. července 2009, 09:07
Dárce Skupina

No .... je to proces eliminace opravdu ..... někdy špatný Ram může způsobit určité problémy máte, tak je to lepší, než aby ji jen software vyzkoušet.
Získejte svého přítele, aby vám pomohl a vidět, jak se věci jít.
Old 1. července 2009, 19:00
Člen Skupina

Oni říkají, že to zkoušejí na Austins a bylo to v pohodě, bych měl být přezkoušení? a pokud ano, mohu použít Memtest 86 jako myslím, že to je to, co se používá ?.....
Old 1. července 2009, 21:51
Člen Skupina

Omluvu za uvedení specifikace není starší jak jsem je vzal do práce a couldnt přístup ze svého počítače.

Připojena je seznam toho, co je v nové děvče ......
Přiložené miniatury
Desperate, Blue Screen Bootup Suspect Driver but No Idea What Doin.......-copy-acc.jpg  
Old 2. července 2009, 00:28
Dárce Skupina

Jak jsem již řekl, můžete se pokusit odebrat jedno dřevo RAM a uvidíme, jestli to pomůže problém ..... pokud ne lepší swap je kolem, vedení na jednu hůl.

Memory testery nejsou fullproof, ale pokud máte buď špatné dřevo nebo dřevo neslučitelné, odstranění klacek a prohozením jim ukáže to.
Old 2. července 2009, 01:55
Člen Skupina

jo .... Umm ano jsem nastartoval se každý soubor RAM a bylo to fajn, že to většinou proto, že můj přítel a já jsme si mysleli, 4GB nejsou 2GB kit a byli jsme špatně. Ale žádné problémy s zavádením na nich.

Bude však přepnout nich asi dneska a vidět, jak jsem jet .......

Také jsem zvědavá, pokud reformating a hardware kontroly isnt uchopení problému a dvou různých obchodech jsou testovány na hardware, mohlo by to být ovladač nebo kabelem to je v současné době připojen k počítači.

Monitor je starý styl ale s pin měnič na něj připojit k desce, pak je modem, klávesnice & myš a samozřejmě napájení.

Budu rebackup opět zapouzdřit nárazových nebo přeformátujete znovu, protože i vypnout aktualizace Windows myšlení byl problém i se vrátíte zpět na tyto a vidět, co se stane, a vrátit se k vám výsledky z RAM.

Také vědomí, mít na paměti, že jakmile je počítač konečně nahoru a běží jí zřídka modré obrazovky znovu, i když restartován nebo obrátil na krátce, pouze nastane-li ponechány přes noc, nebo když jsem si z práce domů, tak má být vypnout některé délky doby, než bude opakovat. Až se to bude jen zámek n zmrazit vše v odd příležitosti.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Modré obrazovky Windows úvodní obrazovky Mukk1987 Operační systémy Windows 3 15. dubna 2008 13:22
Prípravné modrá obrazovka samjohnson Operační systémy Windows 24 11. února 2008 12:41
Modrá obrazovka phoeniximportersuk Obecné Software Chat 7 24. Září 2007 12:47
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.