![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zoufalý, modrá obrazovka Bootup Podezřelý Driver, ale nevíte, co dělat ....... Im počítači uživatele, ale pro jistotu, hardware a údržba jsem sát na špatně. Ale můj počítač byl modrý screening špatně a zdá se, že se zhoršuje, že právě se vrátil z obchodu a dostal hardware testována pro druhý čas, a přesto všechno řekli fajn .... Takže jakmile jsem ji i nainstalované všechno na něm přemýšlel, že by se usadit a ne ji hasn't. I neustále různé chyby a opravdu mi řidičský ořechy .... Může mi někdo pomoci ve snaze izolovat problém ..... Omlouváme dát náhodně v oblasti software a nevíte jak odstranit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebujeme znát přesnou chybovou zprávu a jaký operační systém, aby byl schopen vám pomoci.
Když řeknete v obchodě zkoušet, hardware, co si test a co nakupovat? Také tehdy, když říkáte, jste "mám to i nainstalované všechno na něm přemýšlel, že by se mohlo usazovat" .... říkáte vy přeinstalovat Windows? ..... nebo? Více info vám poskytnou více likelly někdo bude schopen pomoci Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Dobře líto i hadnt dal Podrobnosti zatím způsobit i wasn't jistý, kdo by reagoval a to, co by chtěli, tady je historie ..... Díly se asi 10 měsíců stará teď má 9600gso grafickou kartu na P5n - MX desce. Ale ona byla stále modrá vyšetření a jako i didnt know how zmrazit obrazovkách původně didnt viz zpráv. Tak jsem se vrátil ji na opravu prostoru austins se odhlásila jeden problém byl, že byl bios aktualizovat a já vím, není to hračka, pokud s ním budete dont vědět, co dělá vaše. Jsou prý Prime95 a myslím si, Memtest 86 a stres testován na palubě a oni říkali, že nikdy promítán modré nebo hráli, zatímco tam. Tak jsem ho zpátky domů ..... Po připojení byla připomene přesně důvod, proč i dont jako ona .... a pokračovat ...... původně DRIVER IRQL chyby a některé stránce chyba v non-stránkovaného prostor a IRQL. Měl Windows XP SP3 na tom, (byly instalovány 4 krát, než se do shopu - poslední pár dní před ).... kladen veškerý software na jisti, pokud by to mělo vliv na ovladače ...... pak našel ovladače grafiky a je instalován. jednou se to bude jen mrazem náhodně, je to jen přes noc, nebo ráno bude modrá obrazovka smrti, dnešní zprávy byly kombinace stránce chyba ve třetím stránkovaného oblast & nv4_mini.sys. Po první instalaci všech by to byl řekl NTFS chybu v případě logg a to je asi to a plug hrají manažer ..... Doufám, že to pomůže více ..... |
|
| |||
| |||
| OK ... jste se neuvádí, zda máte 1 nebo 2 hole RAM, ale za předpokladu, 2, můžete se pokusit odebrat jedno dřevo a uvidíme, jestli to pomůže problém ..... pokud ne lepší swap je kolem, vedení na jednu hůl. Také ... šek na špínu a gunge kolem chladiče & ventilátor, ačkoliv vaše opravy chlap by to učinil. |
|
| |||
| |||
| Umm pohodě mám 2 hole RAM @ 1GB každý, myslel jsem, že to bylo dva, ale byli vytáhli zkontrolovat a okayed s návodem k pootah mate z dolu na druhý den. Umm nejsou jisti chladiče n fanoušek, ale na opravy lid je otevřené a já jsem si ověřila, že převezme stejně jako im nejsou jisti, co im Hledám proto ..... |
|
| |||
| |||
| No .... je to proces eliminace opravdu ..... někdy špatný Ram může způsobit určité problémy máte, tak je to lepší, než aby ji jen software vyzkoušet. Získejte svého přítele, aby vám pomohl a vidět, jak se věci jít. |
|
| |||
| |||
| Oni říkají, že to zkoušejí na Austins a bylo to v pohodě, bych měl být přezkoušení? a pokud ano, mohu použít Memtest 86 jako myslím, že to je to, co se používá ?..... |
|
| |||
| |||
| Omluvu za uvedení specifikace není starší jak jsem je vzal do práce a couldnt přístup ze svého počítače. Připojena je seznam toho, co je v nové děvče ...... |
|
| |||
| |||
| Jak jsem již řekl, můžete se pokusit odebrat jedno dřevo RAM a uvidíme, jestli to pomůže problém ..... pokud ne lepší swap je kolem, vedení na jednu hůl. Memory testery nejsou fullproof, ale pokud máte buď špatné dřevo nebo dřevo neslučitelné, odstranění klacek a prohozením jim ukáže to. |
|
| |||
| |||
| jo .... Umm ano jsem nastartoval se každý soubor RAM a bylo to fajn, že to většinou proto, že můj přítel a já jsme si mysleli, 4GB nejsou 2GB kit a byli jsme špatně. Ale žádné problémy s zavádením na nich. Bude však přepnout nich asi dneska a vidět, jak jsem jet ....... Také jsem zvědavá, pokud reformating a hardware kontroly isnt uchopení problému a dvou různých obchodech jsou testovány na hardware, mohlo by to být ovladač nebo kabelem to je v současné době připojen k počítači. Monitor je starý styl ale s pin měnič na něj připojit k desce, pak je modem, klávesnice & myš a samozřejmě napájení. Budu rebackup opět zapouzdřit nárazových nebo přeformátujete znovu, protože i vypnout aktualizace Windows myšlení byl problém i se vrátíte zpět na tyto a vidět, co se stane, a vrátit se k vám výsledky z RAM. Také vědomí, mít na paměti, že jakmile je počítač konečně nahoru a běží jí zřídka modré obrazovky znovu, i když restartován nebo obrátil na krátce, pouze nastane-li ponechány přes noc, nebo když jsem si z práce domů, tak má být vypnout některé délky doby, než bude opakovat. Až se to bude jen zámek n zmrazit vše v odd příležitosti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Modré obrazovky Windows úvodní obrazovky | Mukk1987 | Operační systémy Windows | 3 | 15. dubna 2008 13:22 |
| Prípravné modrá obrazovka | samjohnson | Operační systémy Windows | 24 | 11. února 2008 12:41 |
| Modrá obrazovka | phoeniximportersuk | Obecné Software Chat | 7 | 24. Září 2007 12:47 |
| Thread Nástroje | |
| |