![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Απελπισμένοι, μπλε οθόνη εκκίνησης Ύποπτα Driver αλλά δεν γνωρίζει Τι κάνεις ....... Im υπολογιστή του χρήστη, αλλά βέβαιος για τη συντήρηση του υλικού & I πιπιλίζουν στα άσχημα. Αλλά ο υπολογιστής μου έχει μπλε διαλογής άσχημα και φαίνεται να επιδεινώνεται, που μόλις επέστρεψαν από το κατάστημα και πήρε το υλικό δοκιμάζεται για δεύτερη φορά και ακόμη ό, τι είπε ήταν μια χαρά ....
Συνεπώς, μόλις έχω μέχρι i εγκαταστήσει τα πάντα σε αυτή νομίζει ότι θα εγκατασταθούν και δεν θα hasn't. Συνεχίζω να διαφορετικά σφάλματα και τα πραγματικά οδήγησης καρύδια μου .... Μπορεί κανείς να με βοηθήσει στην προσπάθειά τους να απομονώσουν το θέμα ..... Συγνώμη που αυτό το λάθος στο χώρο του λογισμικού και δεν σίγουρος ότι με την κατάργηση του |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Πρέπει να γνωρίζουμε την ακριβή μηνύματα λάθους και τι λειτουργικό σύστημα, να είναι σε θέση να σας βοηθήσουν.
Όταν λέτε το κατάστημα δοκιμαστεί το υλικό, τι έκανε και να εξετάσουν τι κατάστημα; Επίσης, όταν λέτε, μπορείτε "i got it up εγκαταστήσει τα πάντα σε αυτό σκέψης που θα εγκατασταθούν" .... λέτε εσείς επανεγκατάσταση των Windows; ..... ή? Οι περισσότερες πληροφορίες που παρέχετε, την πιο likelly κάποιος θα είναι σε θέση να βοηθήσει
Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει, συγγνώμη hadnt i θέσει τις λεπτομέρειες ακόμη αιτία i wasn't σίγουρος ποιος θα απαντήσει ή αυτό που θα ήθελα, εδώ είναι η ιστορία της .....
Τα τμήματα είναι περίπου 10 μήνες τώρα έχει μια κάρτα γραφικών 9600gso σε P5N - MX μητρική πλακέτα. Αλλά ήταν συνεχώς μπλε εξέτασης και όπως i didn't ξέρουν πώς να παγώσει τις οθόνες αρχικά didn't δείτε τα μηνύματα. Μέχρι την επιστροφή μου στο χώρο της επισκευής austins που πρέπει να ελεγχθεί, ένα πρόβλημα που υπήρχε ήταν μια ενημερωμένη έκδοση του BIOS και δεν γνωρίζω για παιχνίδι με το εάν το προϊόν σας dont ξέρει τι σας κάνει. Είναι προφανώς Prime95 και πιστεύω memtest 86 και τονίζουν τη δοκιμή του σκάφους και τους είπε ότι ποτέ δεν έπαιξαν ή μπλε προβληθούν ενώ μέχρι εκεί. Γι 'αυτό έφερε και πάλι πίσω στο σπίτι ..... Μόλις συνδεθεί υπενθυμίζοντας ότι ήταν ακριβώς ο λόγος για τον οποίο i dont αρέσει .... ...... αρχικά και συνέχισε DRIVER IRQL λάθη και κάποια σελίδα σε ένα σφάλμα μη σελιδοποιημένη περιοχή και IRQL. Είχε τα Windows XP Professional SP3 για αυτό, (είχε εγκατασταθεί 4 φορές πριν προχωρήσουμε στο κατάστημα - το τελευταίο πριν από λίγες ημέρες ).... θέσει όλα τα λογισμικά για σίγουρος αν αυτό θα επηρεάσει τους οδηγούς ...... Στη συνέχεια βρέθηκε ο οδηγός γραφικών και εγκαταστήσει. μέχρι τη στιγμή που θα παγώσουν μόνο τυχαία, είναι μόνο μια νύχτα ή πρωί θα μπλε οθόνη με το θάνατο, σημερινής μηνύματα ήταν ένας συνδυασμός σελίδα σε ένα σφάλμα μη σελιδοποιημένη περιοχή & nv4_mini.sys. Μετά την πρώτη εγκατάσταση όλων θα ήταν να πω το NTFS λάθους σε περίπτωση logg thats και γι 'αυτό και παίζουν plug διαχειριστή ..... Η ελπίδα αυτό βοηθά περισσότερο ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει ... δεν αναφέρατε αν έχετε 1 ή 2 μπαστούνια του Ram, αλλά αν υποτεθεί 2, προσπαθήστε να καταργήσετε ένα ραβδί και να δούμε αν αυτό βοηθάει το πρόβλημα ..... αν δεν καλύτερη swap τους γύρω, κρατώντας στο ένα ραβδί.
Επίσης ... έλεγχο για τη βρωμιά και gunge περίπου το heatsink & ανεμιστήρα, αν σας επισκευή τύπος θα έπρεπε να έχει κάνει αυτό. |
|
|
|||
|
|||
|
umm εντάξει έχω 2 μπαστούνια του Ram @ 1GB η κάθε μία, Νόμιζα ότι ήταν δύο, αλλά έχουν αποχωρήσει και okayed ελεγχθεί με τις οδηγίες του pootah mate μου τις προάλλες.
umm δεν σίγουρος για το heatsink ν ανεμιστήρα αλλά η επισκευή άνθρωποι είχαν ανοικτή και υποθέτω ότι θα ελέγχονται και, όπως im δεν είστε σίγουροι για το τι im lookin για εκεί ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν .... Είναι μια διαδικασία εξάλειψης πραγματικά ..... Ram ενίοτε κακό μπορεί να προκαλέσει το είδος των προβλημάτων που έχετε, έτσι είναι καλύτερα να το αφαιρέσετε από την απλή δοκιμή του λογισμικού του.
Πάρτε το φίλο σας για να σας βοηθήσουμε και να δούμε πώς πάνε τα πράγματα. |
|
|
|||
|
|||
|
Το έκαναν λέει ότι δοκιμάζεται σε Austins και ήταν ωραία, εγώ θα πρέπει να είναι ο επανέλεγχος; και αν ναι, μπορώ να χρησιμοποιήσω το memtest 86 όπως νομίζω thats αυτό που χρησιμοποιείται ?.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγνώμη για τη μη εφαρμογή του specs νωρίτερα ως Πήρα τους για εργασία και couldnt πρόσβαση από το σπίτι μου υπολογιστή.
Επισυνάπτεται ο κατάλογος του τι είναι το νέο κορίτσι ...... |
|
|
|||
|
|||
|
Όπως είπα, προσπαθήστε να καταργήσετε ένα ραβδί μνήμης RAM και δείτε αν αυτό βοηθάει το πρόβλημα ..... αν δεν καλύτερη swap τους γύρω, κρατώντας στο ένα ραβδί.
Μνήμη δοκιμαστές δεν fullproof, αλλά αν έχετε είτε μια κακή stick ή ασυμβίβαστη stick, αφαιρώντας ένα ραβδί και ανταλλαγής τους, θα δείτε το. |
|
|
|||
|
|||
|
ναι εντάξει .... umm I εκκινήσετε με κάθε σύνολο της μνήμης RAM, και ήταν καλά, έκανε ότι κυρίως επειδή ο φίλος μου και σκέφτηκα φέραμε 4GB δεν 2GB kit και θα ήταν λάθος. Ωστόσο, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εκκίνηση τους.
Προτίθεται όμως εναλλαγή τους γύρω απόψε και πώς να πάω ....... Επίσης είμαι περίεργος αν reformating και υλικού ελέγχους isn't πήρε το θέμα και δύο διαφορετικά καταστήματα έχουν δοκιμαστεί το υλικό, θα μπορούσε να είναι ένα πρόγραμμα οδήγησης ή ένα καλώδιο thats σήμερα με τον υπολογιστή. Η οθόνη είναι ένα παλιό στυλ, αλλά με μια καρφίτσα μετατροπέα για να συνδεθείτε με το διοικητικό συμβούλιο, τότε υπάρχει modem, πληκτρολόγιο και το ποντίκι και, φυσικά, την εξουσία. Θα rebackup ξανά εγκλείω σε κιβώτιο ή συντριβή του ξανά και ξανά από το i απενεργοποιείται παράθυρα ενημερώσεις σκέψης ήταν το θέμα θα επιστρέψει πίσω σε αυτές και να δούμε τι συμβαίνει και να έρθουμε σε επαφή μαζί σας με τα αποτελέσματα της μνήμης RAM. Επίσης μια σημείωση που πρέπει να θυμάστε, όταν ο υπολογιστής είναι, τέλος, μέχρι και τη λειτουργία που σπάνια μπλε οθόνες και πάλι, ακόμη και αν μετατραπούν ή επανεκκίνηση του εν συντομία, αυτό συμβαίνει μόνο όταν άφησε όλη τη νύχτα ή όταν έχω στο σπίτι από την εργασία, ώστε να έχει κλείσει για κάποιο χρονικό διάστημα πριν από αυτό θα επαναλάβω. Μέχρι τη στιγμή που θα κλειδώνει μόνο ν παγώσει τα πάντα σχετικά με την περίεργη περίπτωση. |