![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Očajna, Blue Screen Bootup osumnjičenog Driver ali nijedan ideja Što radiš ....... Im računalu korisnika za siguran i održavanje hardvera, ali sam na sisanje loše. Ali moj računalo je plavo screening loše i čini se da je pogorssava, ona je samo vratila iz trgovine i dobio hardvera testirani za drugi put, a sve što je rekao je bila fina ....
Tako jednom kada sam ga dobio sam sve što je instaliran na njemu misleći da će to naseliti i nema ga hasn't. JA držati uzimajući različite greške i njegove vožnje me stvarno lud .... Može bilo tko pomoć mene in pokušava izolirati problem ..... Isprike stavi ovo slučajno u softveru području i ne siguran kako to maknuti |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mi moramo znati točan greška poruke i Koji operacijski sustav, kako bi mogli pomoći.
Kada reći trgovine testirali hardver, šta oni test, a što trgovina? Također kada kažem vam "I got up to instalirano sve što je na njemu misleći da će to naseliti" .... govoreći: "Jesi li ti reinstalled Windows? ..... ili? Što više informacija koje pružate, više likelly nekoga tko će moći pomoći
My System: Početna Build
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok žao mi stavili hadnt pojedinosti još nije uzrok sam siguran koji bi odgovorili ili ono što oni žele, ovdje je povijest .....
Dijelovi su stare oko 10 mjeseci, sada ona ima 9600gso grafičke kartice na P5n - MX matična ploča. Ali ona je konstantno plavom screeninga i kao što sam ja nije znati kako zamrznuti u početku nije ekranima vidjeti poruke. Pa sam joj se vratio na popravak području austins treba provjeriti jesu, jedan problem je bila bios update i znam da neće igrati s njim, ako ne znate što radite. Oni su navodno Prime95 i mislim memtest 86 testiran i stresa odbora te rekoše da nikad prikazan plavom ili dok se igrao tamo. Pa sam ga doveo kući opet ..... Jednom spojeni podsjećajući da je upravo zato ja dont poput nju .... i nastavio ...... početno DRIVER IRQL pogreške, a neke stranice greška u ne-paged području IRQL. Imala je Windows XP Professional SP3 na njemu, (bio instaliran 4 puta prije odlaska u dućan - posljednja nekoliko dana prije ).... staviti sve softvera na nesigurnim, ako će to utjecati na vozača ...... potom našao graphics driver i instalira ga. jednom se samo da će zamrznuti at random, to je samo preko noći ili jutra ona će plavi ekran smrti, današnjem poruke su kombinacija page fault in ne paged području & nv4_mini.sys. Nakon prve instalirati svi će reći da je NTFS pogreške u slučaju logg i koji o tome i plug play manager ..... Nadam se ovo pomaže više ..... |
|
|
|||
|
|||
|
OK ... nisi spomenuo da li imate 1 ili 2 štapići RAM-a, ali uz pretpostavku 2, pokušajte ukloniti jedan štap i vidjeti ako to pomaže problema ..... ako ne bolje swap oko njih, imajući na samo jedan štap.
Također ... ček za prljavštinu i gunge oko heatsink i ventilator, iako vaš momak popravka trebala bi to učinio. |
|
|
|||
|
|||
|
Umm ok imam 2 štapići @ 1GB RAM-a svaki, ja mislio to je bio dva, ali su izdvajali iz ček i okayed sa smjerovima od pootah drugarica moje neki dan.
Umm ne siguran o n heatsink fan, ali popraviti narod imao je otvoren, a pretpostavljam da ih provjeravaju, te, kao što im ne siguran što im lookin za tu ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Pa .... to je proces eliminacije stvarno ..... Ponekad može uzrokovati loš Ram na vrstu problema koje imate, pa je bolje da ga ukloniti samo softver test Internet.
Dobiti tvoj prijatelj koji će vam pomoći da i vidjeti kako stvari idu. |
|
|
|||
|
|||
|
Oni kažu da je testiran na Austins a to je u redu, trebao biti retesting? i ako je tako mogu koristiti kao memtest 86 ja misliti taj što oni koriste ?.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Isprike za ne stavljanje na ranije naočale kao i odveli ih na rad i couldnt pristup home from moj računalo.
U prilogu je popis onoga što se u novom girl ...... |
|
|
|||
|
|||
|
Kao što sam rekao, pokušajte ukloniti jedan štap RAM-a i je li ovo pomaže problem ..... ako ne bolje swap oko njih, imajući na samo jedan štap.
Memorija testers nisu fullproof, ali ako imate bilo loše ili su nespojivi stick stick, uklanjanje jednog štapa i trampljenje ih, pokazat će ga. |
|
|
|||
|
|||
|
ok .... ja booted Umm da se uz svaki set RAM-a i to je bio u redu, uglavnom zato što je to učinio moj prijatelj i ja smo mislili donio 4GB ne 2GB kit i bili smo u krivu. Ali nema problema sa booting na njima.
Ipak će se prebaciti ih oko večeras i vidjeti kako ću proći ....... Također sam znatiželjan ako reformating i provjerava hardver nije problem branje gore i dvije različite trgovine su testirali hardver, to bi mogao biti vozač ili kabel koji trenutno spojen na računalo. Monitor je stari, ali sa stilom, ukosnicu pretvarač na njega za povezivanje na brodu, tada postoje modem, tipkovnicu i miš te naravno moći. Ja ću opet rebackup obložiti od sudar ili reformatizovati opet i otkad sam isključio windows updates misleći da je problem i oni će se vratiti natrag i vidjeti što se događa i da li se vratiti s rezultatima RAM. Uz napomenu da se treba imati na umu, jednom računalu je konačno gore i trčanje ona rijetko plave ekrane opet, čak i ako se ponovo pokrenuti ili pretvoren u kratko, to dolazi samo kad lijevo preko noći ili kad sam se kući s posla, tako da ona mora biti zatvorena za neke razdoblje prije nego što će se ponoviti. Kada se to će biti samo zaključavanje n zamrznuti sve na neparan prigodu. |