kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Kétségbeesett, Blue Screen Bootup Suspect Gépkocsivezető, de fogalmam sincs mi doin .......

Reply

Téma eszközök
Old Július 1 2009, 04:49
Csoport tagja

Default Kétségbeesett, Blue Screen Bootup Suspect Gépkocsivezető, de fogalmam sincs mi doin .......

Kétségbeesett, Blue Screen Bootup Suspect Gépkocsivezető, de fogalmam sincs mi doin ....... Im a számítógép-felhasználók számára, az biztos, de a hardver és karbantartás I szopogatvmit rosszul. De a számítógép már kék szűrés rosszul, és úgy tűnik, hogy egyre rosszabb, ő csak jött vissza a boltba, és megvan a hardver vizsgálni a második alkalommal, és mégis mindent mondták rendben volt ....

Tehát, ha megvan ki Telepítettem mindent rajta gondolkodni, hogy rendezze, és nem azt hasn't. Folyamatosan a különböző hibák és tényleg vezetői nekem dió ....

Tud akárki segítsen nekem próbálják elkülöníteni a kérdés .....

Apologies ezt véletlenül történt a területen, és nem biztos abban, hogyan kell eltávolítani
Old Július 1 2009, 05:21
Donor Group

Default Kétségbeesett, Blue Screen Bootup Suspect Gépkocsivezető, de fogalmam sincs mi doin .......

Tudnunk kell, hogy a pontos hibaüzenetet, és milyen operációs rendszer, amely képes segíteni.

Ha mondjuk a boltban tesztelni a hardver, mit leteszteli, és milyen bolt?

Még akkor is, ha azt mondod, te "Megvan a Telepítettem mindent azt gondoltam, hogy rendezze" .... Azt mondod meg újratelepíteni a Windows? ..... vagy?

További információk a megadott, annál likelly valaki tud segíteni

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Július 1 2009, 05:42
Csoport tagja

Oké hadnt Sajnálom, hogy a részletek még Cause I wasn't biztos, aki válaszol, vagy hogy mit is szeretnél, itt van a történelemben .....

Az alkatrészek mintegy 10 hónapos most van 9600gso grafikus kártya egy P5n - MX alaplap. De a lány állandóan kék szűrés és ahogy én tudom, hogyan didnt befagyasztására képernyők eredetileg didnt az üzeneteket.

Így hát vissza rá, hogy a javítás területén austins ellenőrizni kell arra, az egyik probléma az volt, volt egy BIOS-frissítést, és tudom, hogy nem a játék, ha ön dont know what your doing. Ezek látszólag Prime95 és azt hiszem memtest 86 és stressz vizsgálni a fórumon, és azt mondta, hogy soha nem kék átvizsgáltnak játszott szerepét, vagy ott. Tehát én vagyok az otthon újra .....

Egyszer csatlakoztatva volt emlékeztető pontosan miért dont tetszik .... és folyamatos ...... eredetileg DRIVER IRQL hibát, és néhány laphibát nem lapozható terület és IRQL.

Ez volt a Windows XP Professional SP3 rá, (már 4-szer telepítése előtt, megy a bolt - az elmúlt egy pár nappal előtte ).... fel a szoftver nem biztos, ha ez befolyásolná a vezetők ...... , majd a grafikus vezérlő és telepítette azt.

egyszer, legfeljebb csak freeze véletlenszerűen, csak éjszakai, vagy reggel fog kék képernyő halálra mai üzeneteket kombinációja laphibát nem lapozható terület & nv4_mini.sys. Az első telepítheti azt mondják volt NTFS hiba esetén logg és amit róla és a plug-kezelő játszani .....

Remélem ez segít több .....
Old Július 1 2009, 07:56
Donor Group

OK ... Ön nem tett említést arról, hogy van 1 vagy 2 botszékek RAM, de feltételezve, 2, próbálja meg eltávolítani egy botot, és ha ez segít a probléma ..... ha nincs jobb csere őket körül, hogy csak egy bot.

Még ... Ellenőrizzük a szennyeződéseket és a trutyi körül hűtőborda és ventilátor, bár a javítás Guy kellett volna ezt.
Old Július 1 2009, 08:12
Csoport tagja

Umm rendben van 2 botszékek 1GB RAM @ minden, azt hittem, a kettő, de azokat ellenőrizték, és kihúzta a okayed irányban egy pootah mate enyém a minap.

Umm nem biztos abban, hogy a hűtőborda n rajongó, de a javítási ember volt nyitva, és feltételezem, hogy ők ellenőrzik is, a PM nem tudja, mit keres ott im .....
Old Július 1 2009, 09:07
Donor Group

Nos .... ez egy folyamat megszüntetése tényleg ..... néha rossz Ram is okozhat az a fajta probléma van, ezért jobb eltávolítani, mint a csak szoftveres kipróbálni.
Hozd a barátom segítségével, és látom, hogy a dolgok.
Old Július 1 2009, 19:00
Csoport tagja

Azt nem mondom azt, hogy a vizsgált Austins és jó volt, hogy én megismételt? és ha igen, tudom használni a memtest 86, ahogy én gondolom, amit mi régen ?.....
Old Július 1 2009, 21:51
Csoport tagja

Elnézést, hogy nem olyan a specs korábban vettem őket, hogy a munka és couldnt elérhető az otthoni számítógép.

Csatolni kell a listát, mi az, ami az új lány ......
Attached Thumbnails
Desperate, Blue Screen Bootup Suspect Driver but No Idea What Doin.......-copy-acc.jpg  
Old Július 2 2009, 00:28
Donor Group

Mint mondtam, próbálja meg eltávolítani egy bottal RAM, és ha ez segít a probléma ..... ha nincs jobb csere őket körül, hogy csak egy bot.

Memória tesztelők nem fullproof, de ha az egy rossz bot vagy nem bot, eltávolítva egy bottal és swapping őket, majd fel.
Old Július 2 2009, 01:55
Csoport tagja

oké .... Umm Igen házipapucs fel minden csomag a RAM és jó volt, hogy nem elsősorban azért, mert a barátom és én hittem hozott 4GB nem 2GB kit és mi volt rossz. De nem probléma indítást rájuk.

Ugyanakkor kapcsoljuk őket körül, és látom, hogy ma este elmegyek .......

Én is kíváncsi vagyok, ha reformating és hardver ellenőrzések isnt fölerősödő a kérdést, és két különböző üzletekben is tesztelték a hardver, lehet, hogy a járművezető vagy kábel amit jelenleg a számítógéphez csatlakoztatva.

A monitor egy régi stílusú, de a PIN-átalakító rá kapcsolódni a fórumon, akkor a modem, a billentyűzet és az egér, és természetesen a hatalom.

Majd ismét rebackup beládáz a baleset, vagy újra és újra mert kikapcsolta windows frissítések gondolkodás azt a kérdést fogom vissza azokat vissza, és mi történik, és vissza kell Önnek az eredmények a RAM.

Is tudomásul kell szem előtt tartani, ha a számítógépen fut, és végül ő ritkán kék képernyő újra, még akkor is, ha az újraindítás vagy a rövid ideig megfordult, csak akkor jelentkezik, ha marad éjszakára, vagy amikor hazaértem a munkából, így aztán a bezárathatja néhány hosszú idő előtt azt megismételni. Egyszer csak a zár n freeze mindent a páratlan alkalmat.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kék képernyő a Windows splash screen Mukk1987 A Windows operációs rendszerek 3 15. április 2008 13:22
Ismerkedés a kék képernyő samjohnson A Windows operációs rendszerek 24 11. február 2008 12:41
Blue Screen phoeniximportersuk General Chat szoftver 7 24. Szeptember 2007 12:47
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.