פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

נואשת, כחול מסך האתחול החשוד מנהלי ההתקנים אבל אין לי מושג מה עושים .......

Reply

שרשרת כלים
Old 1 יולי 2009, 04:49
חבר קבוצת

Default נואשת, כחול מסך האתחול החשוד מנהלי ההתקנים אבל אין לי מושג מה עושים .......

נואשת, כחול מסך האתחול החשוד מנהלי ההתקנים אבל אין לי מושג מה עושים ....... Im מחשב המשתמש על בטוח אבל החומרה והתחזוקה אני מציצה לעבר קשות. אבל המחשב שלי כבר כחול סכיכה קשות ו נראה מקבל יותר גרוע, היא פשוט חזר מן החנות וקיבלתי חומרה עבור בדיקות בפעם השנייה ועדיין כל מה שהם אמרו היה בסדר ....

אז פעם אחת יש לי את זה התקנתי את כל מה לחשוב על זה זה היה להתיישב ולא זה hasn't. אני כל הזמן מקבל שגיאות שונות ועל נסיעה אותי באמת משוגע ....

מישהו יכול לעזור לי לנסות לבודד את הבעיה .....

Apologies לי את זה בטעות בתוכנה השטח ולא בטוח כיצד להסיר
Old 1 יולי 2009, 05:21
קבוצת תורמים

Default נואשת, כחול מסך האתחול החשוד מנהלי ההתקנים אבל אין לי מושג מה עושים .......

אנחנו צריכים לדעת בדיוק מה הודעות השגיאה ואת מערכת ההפעלה, יוכלו לעזור לך.

כאשר אתה אומר את החנות בדיקות החומרה, לבדוק מה הם עשו ומה קניות?

גם כאשר אתה אומר לך "יש לי את זה התקנתי את כל מה לחשוב על זה זה היה להתיישב" .... אתה אומר שאתה מחדש את Windows? ..... או?

ככל מידע שאתה מספק, את יותר likelly מישהו יוכל לעזור

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 יולי 2009, 05:42
חבר קבוצת

אוקיי, אני מצטער hadnt לשים את הפרטים כי אני עדיין wasn't בטוח מי היה להגיב או מה הם היו רוצים, כאן הוא היסטוריה .....

חלקי עומדים 10 חודשים הישן עכשיו יש לה 9600gso כרטיס המסך על P5n - MX לוח האם. אבל היא היתה כל הזמן כחול סכיכה didn't וכפי שאני יודע איך להקפיא את המסכים didn't תחילה לראות את ההודעות.

אז חזרתי אליה כדי לתקן את תחום austins להיות בדק את אחד הבעיה הייתה עדכון BIOS ואני לא יודע צעצוע עם זה אם אתה יודע מה dont שלך עושה. הם כנראה Prime95 ואני חושב memtest 86 ואת הלחץ נבחנה המנהלים והם אמרו את זה אף פעם לא שיחקתי או כחול screened למעלה בעת שם. אז הבאתי אותו חזרה הביתה שוב .....

ברגע שהיא מחוברת להזכיר בדיוק הסיבה שאני אוהב אותה .... dont והמשיך ...... בהתחלה DRIVER IRQL שגיאות וחלק Page fault in שאינו מעומד IRQL האזור.

זה היה ב-Windows XP Professional SP3 על זה, (היה מותקן 4 פעמים לפני נכנס לחנות - אחד אחרון לפני כמה ימים ).... לשים את כל התוכנות על בטוח אם זה ישפיע על הנהגים את ...... אז מצאו את הנהג גרפיקה והתקנת אותו.

פעם זה יהיה רק על הקפאת באקראי, זה רק לילה או בבוקר היא מסך כחול למוות, ההודעות של היום היו שילוב של דף fault in שאינה מעומד לאזור & nv4_mini.sys. אחרי הראשון להתקין את כל זה אומר שגיאה ב-NTFS היה האירוע logg ו thats על זה ו תקע לשחק מנהל .....

אני מקווה שזה עזר לך יותר .....
Old 1 יולי 2009, 07:56
קבוצת תורמים

אישור ... שלא להזכיר אם יש לך 1 או 2 מקלות של רם, אבל בהנחה 2, נסה להסיר מקל אחד ולראות אם זה עוזר הבעיה ..... אם לא טוב יותר להחליף אותם מסביב, רק כדי לשמור על מקל.

כמו כן ... בדוק עפר ו gunge מסביב heatsink & מעריץ, למרות לתקן את הבחור צריך לעשות את זה.
Old 1 יולי 2009, 08:12
חבר קבוצת

אום בסדר יש לי 2 מקלות של 1GB ראם @ כל, אני חשבתי שזה היה שני, אבל הם כבר בדקו את משך ו okayed עם כיוונים של pootah חבר שלי לפני כמה ימים.

אום לא בטוח לגבי heatsink N מעריץ לתקן אנשים אבל זה היה פתוח ואני מניח שהם בדקו את זה גם כן, שכן לא בטוח IM IM נראה מה יש ל .....
Old 1 יולי 2009, 09:07
קבוצת תורמים

ובכן .... זהו תהליך של אלימינציה באמת ..... לפעמים רע ראם יכול לגרום לסוג של בעיות יש לך, לכן עדיף להוציא את זה מאשר תוכנה לבדוק את זה.
קבל את חברו כדי לעזור לך ולראות איך דברים הולכים.
Old 1 יולי 2009, 19:00
חבר קבוצת

הם אומרים שהם עשו את זה נבדק Austins וזה היה בסדר, אני צריך להיות retesting? ואם כן אוכל להשתמש memtest 86 כמו שאני חושב thats מה הם השתמשו ?.....
Old 1 יולי 2009, 21:51
חבר קבוצת

Apologies for לא לשים את מפרט קודם לכן לקחתי אותם כמו לעבוד ו couldnt גישה מביתי המחשב.

היא מצורפת רשימה של מה חדש של ילדה ......
מצורפים תמונות ממוזערות
Desperate, Blue Screen Bootup Suspect Driver but No Idea What Doin.......-copy-acc.jpg  
Old 2 יולי 2009, 00:28
קבוצת תורמים

כמו שאמרתי, נסה להסיר מקל אחד של ראם, ולראות אם זה עוזר הבעיה ..... אם לא טוב יותר להחליף אותם מסביב, רק כדי לשמור על מקל.

זיכרון testers אינם fullproof, אבל אם יש לך או רע או לא תואם מקל מקל, מקל ואת הסרת להחליף אותם, תציג את זה.
Old 2 יולי 2009, 01:55
חבר קבוצת

טוב .... אני כן אום booted עם כל קבוצה של זיכרון RAM, והוא היה בסדר, עשיתי את זה בעיקר בגלל חבר שלי, ואני חשבתי שאנחנו לא הביא 4GB Kit 2GB ואנחנו טועים. אבל אין בעיות עם באתחול עליהם.

אולם האם לעבור אותם מסביב הלילה ולראות איך אני הולכת .......

גם אני סקרן אם reformating וחומרה בודק isn't להרים את הבעיה ושתי חנויות שונות יש לבדוק את החומרה, הוא יכול להיות מנהל או כבל thats כרגע מחובר למחשב.

את מוניטור בסגנון ישן אך עם סיכה ממיר עליו כדי להתחבר אל הסיפון, אז יש מודם, מקלדת & עכבר וכמובן כוח.

אני rebackup שוב incase של קריסה או לאתחל מחדש שוב ומאז אני כבוי עדכוני Windows חושב שזו הבעיה שאני יחזיר אותם שוב ולראות מה קורה ולקבל בחזרה אליך עם התוצאות של זיכרון RAM.

גם הערה לזכור, פעם אחת את המחשב סוף סוף והפעלה היא לעיתים רחוקות מסך כחול שוב, גם אם הפעלתי מחדש של או בקצרה, היא מתרחשת רק כאשר מושאר בלילה, או כאשר אני מגיעה הביתה מהעבודה, אז היא צריכה להיות לכבות כ משך הזמן לפני שזה יהיה לחזור. לאחר למעלה זה רק לנעול N להקפיא הכל על לעתים תמוה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מסך כחול מסך של Windows סנסציה Mukk1987 מערכות ההפעלה Windows 3 ה -15 לאפריל 2008 13:22
איך מסך כחול samjohnson מערכות ההפעלה Windows 24 11th פברואר 2008 12:41
מסך כחול phoeniximportersuk כללי תוכנות צ 'אט 7 24 ספטמבר 2007 12:47
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.