mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Nusivylusios Blue Screen Bootup Įtartini vairuotojas, tačiau ne idėja Kas Doin .......

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 1, 2009, 04:49
Narys

Default Nusivylusios Blue Screen Bootup Įtartini vairuotojas, tačiau ne idėja Kas Doin .......

Nusivylusios Blue Screen Bootup Įtartini vairuotojas, tačiau ne idėja Kas Doin ....... Im kompiuterio vartotojas tikrai tačiau jų aparatinė įranga ir aptarnavimas man čiulpia ne blogai. Bet mano kompiuteris buvo mėlynos atrankos blogai ir, atrodo, blogėja, ji ką tik grįžo iš parduotuvės ir gavo aparatūros bandyti antrą kartą, ir dar visko, ką jie pasakė buvo gerai ....

Taigi, kai aš jį instaliavau viskas apie jį galvoja tai išspręsti ir ne jis hasn't. Gaunu įvairių klaidų, ir jos tikrai man vairuotojo riešutų ....

Can anyone help me bandant izoliuoti problema .....

Apologies įdėti šį netyčia programinės įrangos srityje, ir nežinote, kaip pašalinti
Old Liepa 1, 2009, 05:21
Donorų grupės

Default Nusivylusios Blue Screen Bootup Įtartini vairuotojas, tačiau ne idėja Kas Doin .......

Mums reikia žinoti tikslų klaidos pranešimą ir kokią operacinę sistemą, kad būtų galima jums padėti.

Kai sakote parduotuvė išbandyti įrangą, ką jie testas ir kokia parduotuvė?

Be to, kai jūs kalbate, jūs "got it up I įrengtas viskas apie jį galvoja ji sureguliuoti" .... tu sakai tu iš naujo įdiegti "Windows"? ..... ar?

Daugiau informacijos pateiksite, tuo daugiau likelly kas nors galės padėti

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Liepa 1, 2009, 05:42
Narys

Gerai sorry I hadnt pateikti duomenys dar Cause I wasnt tikrai kuris atsakyti ar tai, ką jie norėtų, čia yra istorija .....

Dalys yra apie 10 mėnesių amžiaus, dabar ji 9600gso graphics card P5n - MX plokštę. Bet ji buvo nuolat Blue atrankos ir kaip i didnt know how įšaldyti ekranus pradžių didnt pamatyti prane ¹ imus.

Taigi, grįžau į savo remonto srityje Austins būti paimtas, viena problema buvo BIOS atnaujinti ir aš žinau, ne žaislas, su ja if you dont know what savo daro. Jie akivaizdžiai Prime95 ir manau memtest 86 ir streso išbandyti lenta, ir jie pasakė, kad niekada Blue patikrintu ar grojo iki nors. Ir aš davė jį atgal namo .....

Prisijungęs ji primena tiksliai kodėl i dont kaip ji .... ir tęsė ...... pradžių VAIRUOTOJO IRQL klaidų ir kai puslapis kaltės ne stronnicowanych srityje ir IRQL.

Ji Windows XP SP3 tai profesionalų (buvo sumontuoti 4 kartus prieš eidami į parduotuvę - naujausia likus keletui dienų iki ).... įdėti visą programinę įrangą, jei nežinote, tai turi įtakos vairuotojų ...... Tada nustatyta, grafikos tvarkyklę ir ją įdiegti.

jei iki to bus tik įšaldyti atsitiktinis, tai tik vienos nakties ir ryte ji bus mėlynas ekranas su mirtimi, Todays žinutės puslapio kaltės derinys ne stronnicowanych Area & nv4_mini.sys. Po pirmojo įdiegti visi tai pasakyti buvo NTFS klaidos atveju Logg ir thats apie tai ir prijunkite žaisti vadybininkas .....

Hope this helps daugiau .....
Old Liepa 1, 2009, 07:56
Donorų grupės

Gerai ... Jūs nepaminėjo, ar jūs turite 1 ar 2 lazdos RAM, tačiau darant prielaidą, 2, pabandykite ištrinti vieną kortelę ir žiūrėkite, ar tai padeda problema ..... jei ne geriau apsikeitimo aplink juos, laikydami, kad tik vieną kortelę.

Pat ... patikrinti purvo ir gunge aplink HEATSINK ir ventiliatorius, nors jūsų remonto vaikinas turėjo padaryti tai.
Old Liepa 1, 2009, 08:12
Narys

Umm gerai turiu 2 lazdelės iš Ram @ 1GB kiekvienas, aš maniau jis buvo du, bet jie buvo ištrauktas patikrinta ir okayed su pootah mate kasyklų kita diena puses.

Umm abejojate HEATSINK N gerbėjas, bet remontas žmonės turėjo ją atidaryti ir aš manau, jie patikrina, kaip gerai, nes jiems nebuvo tikras, ką im lookin for ten .....
Old Liepa 1, 2009, 09:07
Donorų grupės

Gerai .... Tai pašalinimo procesas tikrai ..... kartais blogi Ram gali sukelti problemų turite rūšiuoti, todėl geriau jį pašalinti nei programinės išbandyti.
Gaukite savo draugus, kad padėtų jums ir pamatyti, kaip viskas vyks.
Old 1 liepa 2009 19:00
Narys

Jie sako, kad bandoma ją Austins ir buvo gerai, turėčiau būti testavimas? ir jei taip galiu naudoti memtest 86, kaip aš manau, thats, ką jie naudojami ?.....
Old Liepa 1, 2009, 21:51
Narys

Atsiprašome už neleis Specifikacijos anksčiau kaip aš pradėjau dirbti ir couldnt gauti iš savo namų kompiuterį.

Prikabinti tai, kas yra nauja mergina ...... sąrašą
Attached Thumbnails
Desperate, Blue Screen Bootup Suspect Driver but No Idea What Doin.......-copy-acc.jpg  
Old Liepa 2, 2009, 00:28
Donorų grupės

Kaip sakiau, pabandykite ištrinti vieną Stick RAM ir pamatyti, ar tai padeda problema ..... jei ne geriau apsikeitimo aplink juos, laikydami, kad tik vieną kortelę.

Atminties testeriai nėra fullproof, bet jei turite arba blogai Stick arba nesuderinama Stick, šalinant Stick ir Swapping jiems bus parodyti jį.
Old Liepa 2, 2009, 01:55
Narys

gerai .... Umm yes I įkrautas iki kiekvieno RAM rinkinį ir buvo bauda, tai padarė daugiausia dėl to, mano draugas ir aš maniau, mes atnešė 4GB ne 2GB rinkinys, o mes neteisūs. Bet ne su atsisiuntimas jų problemas.

Ar vis dėlto jas perjungti aplink vakarą ir pamatyti, kaip man eiti .......

Aš taip pat smalsu, jei reformating ir kompiuterinės įrangos patikrinimus, forget įlaipinami išdavimo ir dviejų skirtingų parduotuvių, išbandyti įrangą, ji galėjo būti vairuotojo arba thats kabelis prijungtas prie kompiuterio.

Monitorius yra senovinio stiliaus, bet su PIN konverteris ją prijungti prie lentos, tada yra modemas, klaviatūra ir pele ir, žinoma, galią.

Aš rebackup vėl uždengti ir gedimų ar formatuoti ir vėl, nes aš išjungti Windows atnaujinimo mąstymas buvo problema aš jį grąžinti atgal ir pamatyti, kas nutiks ir su Jumis su RAM rezultatus.

Be to dėmesį reikia nepamiršti, kai kompiuteris yra galutinai ir veikia ji retai mėlyname ekrane vėl, net jei iš naujo, arba kreipėsi dėl trumpai sakant, ji atsiranda tik tada, kai liko per naktį, arba kai aš namo iš darbo, todėl ji turi būti uždaryti tam tikrą laiko intervalą, prieš jį pakartoti. Kai daugiau tai bus tik spyna N užšaldyti viską nelyginis proga.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Blue Screen "Windows" ekrano užsklanda Mukk1987 Windows "operacinės sistemos 3 Balandis 15, 2008 13:22
Pirmieji mėlynas ekranas samjohnson Windows "operacinės sistemos 24 11 vasaris 2008 12:41
Blue Screen phoeniximportersuk BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 24 rugsėjis 2007 12:47
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.