![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bezcerīgs, Blue Screen Bootup Aizdomīgs šoferim, bet ne jausmas, kas doin ....... Im datora lietotājs ir pārliecināti, bet aparatūra & maintenance I suck at slikti. Bet mans dators ir zils skrīninga slikti, un šķiet, ka kļūst sliktāk, viņa tikko atgriezos no veikala un saņēma aparatūras testus otro reizi un vēl visu, ko viņi teica, bija soda naudas .... Tātad vienreiz i got it up Instalēju viss par to domāšanu tā nosēstos, un neviens to hasn't. Es turpinu kļūst dažādas kļūdas un tās patiešām vadītāja mani riekstiem .... Can anyone help me in mēģina izolēt jautājumu ..... Apologies nodot šo nejauši programmatūras jomā, un nav pārliecināti, kā novērst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mums ir nepieciešams zināt precīzu kļūdas ziņojumu un kādu operētājsistēmu, lai varētu jums palīdzēt.
Kad jūs sakāt, veikals pārbaudīts hardware, ko viņi tests un ko iepirkties? Arī, ja jūs sakāt, jums "got it up Instalēju viss par to domādams, ka tas var nosēsties" .... tu saki tu pārinstalēta Windows? ..... vai? More info jums sniegt vairāk likelly kāds varēs palīdzēt Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Labi sorry, I hadnt nodot informāciju par vēl iemesls i wasn't pārliecināts, kurš varētu reaģēt un to, ko viņi vēlētos, šeit ir vēsture ..... Daļas ir aptuveni 10 mēnešiem, tagad viņai ir 9600GSO grafikas karti P5n - MX mātesplati. Bet viņa bija pastāvīgi blue pārbaudi un kā i didn't zināt, kā iesaldēt ekrāniem sākotnēji didn't redzēt ziņas. Tāpēc es atkal viņai remonta jomā austins ir paņemts, viena problēma bija tur bija BIOS update, un es nezinu uz rotaļlietu ar to, ja jūs dont zināt, kādas ir jūsu dara. Tās acīmredzot Prime95 un es domāju, ka memtest 86 un stresa testu kuģa, un viņi teica, ka nekad zils pārmeklē, vai kāda uz augšu, kamēr tur. Tāpēc es to atnesa mājās atkal ..... Kad pievienots viņai atgādinot tieši kāpēc i dont kā viņas .... un turpināja ...... sākotnēji DRIVER IRQL kļūdas un dažas lapas operatora vainas nav paged zonā un IRQL. Tas bija Windows XP Professional SP3 par to, (tika uzstādītas 4 reizes pirms pievēršanās veikals - pēdējais dažas dienas pirms ).... īstenot visas programmatūras pārliecināts, ja tas var ietekmēt autovadītāju ...... Pēc tam konstatēja, grafikas vadītāju un uzstādītas tā. vienu reizi, tas būs tikai iesaldēt izlases veidā, tas ir tikai pa nakti vai no rīta viņa zils ekrāns ar nāvi, šodienas ziņas bija page vainas kombināciju nav paged zonā & nv4_mini.sys. Pēc pirmā uzstādīt visu tā teikt bija NTFS kļūdas gadījumā Logg un Tas ir par to un plug play manager ..... Hope this helps vairāk ..... |
|
| |||
| |||
| Labi ... Jums nav minējusi, vai jums ir 1 vai 2 sticks of RAM, bet pieņemot, 2, mēģiniet likvidējot vienu nūju un redzēt, ja tas palīdz problēmu ..... ja nav labāk swap viņiem apkārt, saglabājot tikai vienu stick. Arī ... Pārbaudiet, netīrumiem un gunge ap Heatsink & ventilatoru, lai gan jūsu remonts puisis būtu izdarījusi. |
|
| |||
| |||
| Umm okay i have 2 sticks of Ram @ 1GB katrs, es domāju, tas ir divi, bet tie ir izvilkta pārbaudīts un okayed ar pootah mate raktuvju otro dienu virzienos. Umm nav pārliecināti par Heatsink n ventilatoru, bet remonts cilvēki bija to atvērtu un es pieņemu, viņi pārbauda, ka labi, jo im nav pārliecināts, ko im lookin ka tur ..... |
|
| |||
| |||
| Labi .... tas ir process likvidēšana tiešām ..... dažreiz slikti Ram var radīt sava veida problēmu jums ir, tāpēc labāk ir novērst, nekā tikai programmatūras izmēģināt. Nokļūt jūsu draugs, kas palīdzēs jums un redzēt, kā viss iet. |
|
| |||
| |||
| Viņi atzīst, ka viņi testē to pie Austins un tā bija naudas sods, man ir atkārtotas pārbaudes? un, ja es varu lietot memtest 86 Tā kā es domāju, ka tas ir to, ko viņi lieto ?..... |
|
| |||
| |||
| Atvainojos, ne nodot specs ātrāk man bija viņiem strādāt, un couldnt piekļūt no mana mājas datora. Attached ir saraksts, kas ir jauna meitene ...... |
|
| |||
| |||
| Kā jau teicu, mēģiniet likvidējot vienu nūju RAM un redzētu, vai tas palīdz problēmu ..... ja nav labāk swap viņiem apkārt, saglabājot tikai vienu stick. Memory testeri nav fullproof, bet, ja jums ir vai nu slikts stick vai nesaderīga stick, likvidējot nūju un pārnešana tos rādīs to. |
|
| |||
| |||
| labi .... Umm jā, es booted līdz ar katru komplektu RAM un tā bija naudas sods, bija, ka galvenokārt tāpēc, ka mans draugs, un es domāju, ka mēs ko 4GB nevar 2GB kit un mums bija nepareizi. Bet ne ar booting par tām problēmām. Vai tomēr ieslēgt tās ap šovakar un redzēt, kā es iet ....... Arī es esmu ziņkārīgs ja reformating un aparatūras pārbaudes isn't pacelt jautājumu un divām dažādām veikali pārbaudīts hardware, varētu tā būt vadītāja vai kabeļa thats šobrīd savienots ar datoru. Monitors ir vecs stilā, bet ar tapu neitralizatoru to savienot ar kuģa klāja, tad ir modems, klaviatūru un peli un, protams, varu. Es rebackup atkal incase negadījumā vai pārformatēt jauna un tā kā es izslēgtu Windows atjauninājumus domādams, ka tas bija jautājums man atgriezīsies tās atpakaļ un redzēt, kas notiek, un atgriezties pie jums ar no RAM rezultātus. Arī piezīmi paturiet prātā, kad dators beidzot ir izveidota un darbojas viņa reti blue screens jauna, kaut arī atsākt vai kļuva par īsu, tas parādās tikai tad, ja pa kreisi pa nakti vai tad, kad man mājās no darba, tāpēc viņa ir slēgtas kādu laiku pirms tā atkārtot. Vienu reizi, tas būs tikai atslēga n iesaldēt viss par nepāra gadījumā. |