menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Zoufalý, modrá obrazovka bootup Podozrivý Driver, ale neviete, čo robiť .......

Reply

Thread Tools
Old 1. júla 2009, 04:49
Člen Skupina

Default Zoufalý, modrá obrazovka bootup Podozrivý Driver, ale neviete, čo robiť .......

Zoufalý, modrá obrazovka bootup Podozrivý Driver, ale neviete, čo robiť ....... Im počítači užívateľa, ale pre istotu, hardware a údržba jsem cicať na zle. Ale môj počítač bol modrý screening zle a zdá sa, že sa zhoršuje, že práve sa vrátil z obchodu a dostal hardware testovaná pre druhý čas, a napriek tomu všetko povedali fajn ....

Takže hneď ako som ju aj nainštalované všetko na ňom premýšľal, že by sa usadiť a nie ju hasn't. I neustále rôzne chyby a naozaj mi vodičský orechy ....

Môže mi niekto pomôcť v snahe izolovať problém .....

Ospravedlňujeme dať náhodne v oblasti software a neviete ako odstrániť
Old 1. júla 2009, 05:21
Darcu Skupina

Default Zoufalý, modrá obrazovka bootup Podozrivý Driver, ale neviete, čo robiť .......

Potrebujeme poznať presnú chybovú správu a aký operačný systém, aby bol schopný vám pomôcť.

Keď poviete v obchode skúšať, hardware, čo si test a čo nakupovať?

Aj vtedy, keď vravíte, ste "mám to aj nainštalované všetko na ňom premýšľal, že by sa usádzali" .... vravíte vy preinštalovať Windows? ..... alebo?

Viac info vám poskytnú viac likelly niekto bude schopný pomôcť

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1. júla 2009, 05:42
Člen Skupina

Dobre ľúto aj hadnt dal Podrobnosti zatiaľ spôsobiť aj wasn'ta istý, kto by reagoval a to, čo by chceli, tu je história .....

Diely sa asi 10 mesiacov stará teraz má 9600gso grafickú kartu na P5N - MX doske. Ale ona bola stále modrá vyšetrenia a ako i didnt know how zmraziť obrazovkách pôvodne didnt pozri správ.

Tak som sa vrátil ju na opravu priestoru austins sa odhlásil jeden problém bol, že bol bios aktualizovať a já vím, není to hračka, ak s ním budete dont vedieť, čo robí vaša. Sú vraj Prime95 a myslím si, Memtest 86 a stres testovaný na palube a oni hovorili, že nikdy promítán modré alebo hrali, kým tam. Tak jsem ho späť domov .....

Po pripojení bola pripomenie presne dôvod, prečo i dont ako ona .... a pokračovať ...... pôvodne DRIVER IRQL chyby a niektoré stránke chyba v non-stránkového priestor a IRQL.

Mal Windows XP SP3 na tom, (boli nainštalované 4 krát, než sa do shopu - posledný pár dní pred ).... klásť všetok softvér na istí, ak by to malo vplyv na ovládače ...... potom našiel ovládače grafiky a je inštalovaný.

raz sa to bude len mrazničke náhodne, je to len cez noc, alebo ráno bude modrá obrazovka smrti, dnešnej správy boli kombinácie stránke chyba v treťom stránkového oblasť & nv4_mini.sys. Po prvej inštalácii všetkých by to bol povedal NTFS chybu v prípade logg a to je asi to a plug hrajú manažér .....

Dúfam, že to pomôže viac .....
Old 1. júla 2009, 07:56
Darcu Skupina

OK ... ste sa neuvádza, či máte 1 alebo 2 palice RAM, ale za predpokladu, 2, môžete sa pokúsiť odstrániť jedno drevo a uvidíme, či to pomôže problém ..... ak nie lepšie swap je okolo, vedenia na jednu palicu.

Tiež ... šek na špinu a gung okolo chladiča & ventilátor, hoci vaša opravy chlap by to urobil.
Old 1. júla 2009, 08:12
Člen Skupina

Umm pohodě mám 2 palice RAM @ 1GB každý, myslel som, že to bolo dva, ale boli vytiahli skontrolovať a okayed s návodom na pootah mate z bane na druhý deň.

Umm nie sú istí chladiča n fanúšik, ale na opravu lid je otvorené a ja som si overila, že prevezme rovnako ako im nie sú istí, čo im Hľadám preto .....
Old 1. júla 2009, 09:07
Darcu Skupina

No .... je to proces eliminácie naozaj ..... niekedy zlý Ram môže spôsobiť určité problémy máte, tak je to lepšie, než aby ju len softvér vyskúšať.
Získajte svojho priateľa, aby vám pomohol a vidieť, ako sa veci ísť.
Old 1. júla 2009, 19:00
Člen Skupina

Oni hovoria, že to skúšajú na Austins a bolo to v pohode, by som mal byť preskúšanie? a ak áno, môžem použiť Memtest 86 ako myslím, že to je to, čo sa používa ?.....
Old 1. júla 2009, 21:51
Člen Skupina

Ospravedlnenie za uvedenie špecifikácie nie je starší ako jsem je vzal do práce a couldnt prístup zo svojho počítača.

Pripojená je zoznam toho, čo je v novej děvče ......
Priložené miniatúry
Desperate, Blue Screen Bootup Suspect Driver but No Idea What Doin.......-copy-acc.jpg  
Old 2. júla 2009, 00:28
Darcu Skupina

Ako som už povedal, môžete sa pokúsiť odstrániť jedno drevo RAM a uvidíme, či to pomôže problém ..... ak nie lepšie swap je okolo, vedenia na jednu palicu.

Memory testery nie fullproof, ale ak máte buď zlé drevo alebo drevo nezlučiteľné, odstránenie klacek a prohozením im ukáže to.
Old 2. júla 2009, 01:55
Člen Skupina

jo .... Umm áno som štartoval sa každý súbor RAM a bolo to fajn, že to väčšinou preto, že môj priateľ a ja sme si mysleli, 4GB nie 2GB kit a boli sme zle. Ale žiadne problémy so zavádzaním na nich.

Bude však prepnúť nich asi dneska a vidieť, ako som jet .......

Tiež som zvedavá, ak reformating a hardware kontroly isnt uchopenie problému a dvoch rôznych obchodoch sú testované na hardvér, mohlo by to byť ovládač alebo káblom to je v súčasnosti pripojený k počítaču.

Monitor je starý štýl ale s pin menič na neho pripojiť k doske, potom je modem, klávesnica & myš a samozrejme napájania.

Budem rebackup opäť zapouzdřit nárazových alebo přeformátujete znovu, pretože aj vypnúť aktualizácie Windows myslenia bol problém aj sa vrátite späť na tieto a vidieť, čo sa stane, a vrátiť sa k vám výsledky z RAM.

Tiež vedomie, mať na pamäti, že akonáhle je počítač konečne hore a beží jej málokedy modré obrazovky znovu, aj keď reštartuje alebo obrátil na krátko, len ak nastane ponechané cez noc, alebo keď som si z práce domov, tak má byť vypnúť niektoré dĺžky doby, než bude opakovať. Až sa to bude len zámok n zmraziť všetko v odd príležitosti.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Modré obrazovky Windows úvodnej obrazovky Mukk1987 Operačné systémy Windows 3 15. apríla 2008 13:22
Prípravné modrá obrazovka samjohnson Operačné systémy Windows 24 11. februára 2008 12:41
Modrá obrazovka phoeniximportersuk Všeobecné Software Chat 7 24. September 2007 12:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.