мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Очајни, Блуе Сцреен Боотуп осумњиченог Дривер али ниједан идеја Шта радиш .......

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јули 2009, 04:49
Мембер Гроуп

Default Очајни, Блуе Сцреен Боотуп осумњиченог Дривер али ниједан идеја Шта радиш .......

Очајни, Блуе Сцреен Боотуп осумњиченог Дривер али ниједан идеја Шта радиш ....... Им рачунару корисника за сигуран и одржавање хардвера, али сам на сисање лоше. Али мој рачунар је плаво сцреенинг лоше и чини се да је погорссава, она је само вратила из трговине и добио хардвера тестирани за други пут, а све што је рекао је била фина ....

Тако једном када сам га добио сам све што је инсталиран на њему мислећи да ће то населити и нема га хасн'т. ЈА држати добивање различите грешке и његове вожње ме стварно луд ....

Може било ко помоћ мене унутра покушава изоловати проблем .....

Извињења стави ово случајно у софтверу подручју и не сигуран како за премештање
Old 1. јули 2009, 05:21
Донаторска Група

Default Очајни, Блуе Сцреен Боотуп осумњиченог Дривер али ниједан идеја Шта радиш .......

Ми морамо знати тачан грешка поруке и Који оперативни систем, како би могли помоћи.

Када рећи трговине тестирали хардвер, шта они тест, а шта трговина?

Такође када кажем вам "И гот уп то инсталирана све што је на њему мислећи да ће то населити" .... говорећи: "Јеси ли ти реинсталлед Уиндоус? ..... или?

Што више информација које пружате, више ликеллы некога ко ће моћи да помогне

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 1. јули 2009, 05:42
Мембер Гроуп

Ок жао ми ставили хаднт детаље још није узрок сам сигуран који би одговорили или оно што они желе, овде је историја .....

Делови су старе око 10 месеци, сада она има 9600гсо графичке картице на П5н - МКС матична плоча. Али она је константно плавом сцреенинг и као што сам ја није кноткле како замрзнути у почетку није екранима видети поруке.

Па сам јој се вратио на поправку подручју аустинс треба проверити јесу, један проблем је била БИОС-упдате и знам да неће играти са њим, ако не знате шта радите. Они су наводно Приме95 и мислим мемтест 86 тестиран и стреса одбора те рекоше да никад приказан плавом или док се играо тамо. Па сам га довео кући опет .....

Једном спојени подсјећајући да је управо зато ја донт сличан њу .... и наставио ...... почетно Дривер ИРКЛ грешке, а неке странице грешка у не-пагед подручју ИРКЛ.

Имала је Уиндоус КСП Профессионал СП3 на њему, (био инсталиран 4 пута пре одласка у дућан - последња неколико дана пре ).... ставити све софтвера на несигурним, ако ће то утицати на возача ...... потом нашао грапхицс дривер и инсталира га.

једном се само да ће замрзнути ат рандом, то је само преко ноћи или јутра она ће плави екран смрти, данашњем поруке су комбинација паге? тите унутра не пагед подручју & нв4_мини.сыс. Након прве инсталирати сви ће рећи да је НТФС грешке у случају логг и који о томе и плуг плаы манагер .....

Надам се ово помаже више .....
Old 1. јули 2009, 07:56
Донаторска Група

ОК ... ниси споменуо да ли имате 1 или 2 штапићи РАМ-а, али уз претпоставку 2, покушајте да уклоните један штап и видети ако то помаже проблема ..... ако не боље суап око њих, имајући на само један штап.

Такође ... чек за прљавштину и гунге око хеатсинк и вентилатор, иако ваш момак поправка требала би то учинио.
Old 1. јули 2009, 08:12
Мембер Гроуп

Умм ок имам 2 штапићи @ 1ГБ РАМ-а сваки, ја мислио то је био два, али су издвајали из чек и окаыед са смјеровима од поотах другарица моје неки дан.

Умм не сигуран о н хеатсинк фан, али поправити народ имао је отворен, а претпостављам да их проверавају, те, као што им не сигуран шта им лоокин за ту .....
Old 1. јули 2009, 09:07
Донаторска Група

Па .... то је процес елиминације стварно ..... Понекад може да изазове лош Рам на врсту проблема које имате, па је боље да га уклоните само софтвер тест Интернет.
Добити твој пријатељ који ће вам помоћи да и видети како ствари иду.
Old 1. јули 2009, 19:00
Мембер Гроуп

Они кажу да је тестиран на Аустинс а то је у реду, требао бити ретестинг? и ако је тако могу користити као мемтест 86 ја мислити тај што они користе ?.....
Old 1. јули 2009, 21:51
Мембер Гроуп

Изговор за не стављање на раније наочаре као и одвели их на рад и цоулднт приступ хоме из мој рачунар.

У прилогу је списак онога што се у новом гирл ......
Аттацхед Тхумбнаилс
Desperate, Blue Screen Bootup Suspect Driver but No Idea What Doin.......-copy-acc.jpg  
Old 2. јули 2009, 00:28
Донаторска Група

Као што сам рекао, покушајте да уклоните један штап РАМ-а и је ли ово помаже проблем ..... ако не боље суап око њих, имајући на само један штап.

Меморија тестерс нису фуллпрооф, али ако имате било лоше или су неспојиви стицк стицк, уклањање једног штапа и трампљење их, показат ће га.
Old 2. јули 2009, 01:55
Мембер Гроуп

ок .... ја боотед Умм да се уз сваки сет РАМ-а и то је био у реду, углавном зато што је то учинио мој пријатељ и ја смо мислили донео 4ГБ не 2ГБ кит и били смо у криву. Али нема проблема са боотинг на њима.

Ипак ће се пребацити их око вечерас и да видим како ћу проћи .......

Такође сам знатижељан ако реформатинг и проверава хардвер није проблем брање горе и две различите трговине су тестирали хардвер, то би могао да буде возач или кабл који тренутно спојен на рачунар.

Монитор је стари, али са стилом, укосницу претварач на њега за повезивање на броду, тада постоје модем, тастатуру и миш те наравно моћи.

Ја ћу опет ребацкуп обложити од судар или реформатизовати опет и откад сам искључио уиндоус упдатес мислећи да је проблем и они ће се вратити натраг и видети шта се дешава и да ли се вратити с резултатима РАМ.

Уз напомену да се треба имати на уму, једном рачунару је коначно горе и трчање она ретко плаве екране опет, чак и ако се поново покренути или претворен у кратко, то долази само кад лево преко ноћи или кад сам се кући са посла, тако да она мора бити затворена за неке период пре него што ће се поновити. Када се то ће бити само закључавање н замрзнути све на непаран прилику.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц