az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Desperate, Mavi Ekran Bootup Zanlısı Sürücü ama hiç bir fikrim ne yapıyorsun .......

Reply

Konu Araçları
Old 1 Temmuz 2009, 04:49
Üye Grubu

Default Desperate, Mavi Ekran Bootup Zanlısı Sürücü ama hiç bir fikrim ne yapıyorsun .......

Desperate, Mavi Ekran Bootup Zanlısı Sürücü ama hiç bir fikrim ne yapıyorsun ....... Sohbet için bir bilgisayar kullanıcı ama donanım ve bakım ben kötüyüm kötü at eminim. Ama benim bilgisayar olmuş mavi tarama kötü ve daha kötü görünüyor almak için, o sadece alışveriş den geri geldi ve donanım ikinci kez ve yine onlar test var .... iyi olduğunu

Sonra bir gün ben de bunu ve bu hasn't yerleşmek edeceğini düşünüyorum herşeyi yüklü bu var. Farklı hata almaya devam ediyorum ve gerçekten beni .... deli sürüş

Herkes ..... sorunu izole çalışırken bana yardımcı olabilir

Apologies Bu yanlışlıkla yazılım alanında ve kaldırmak için emin değilim koymak
Old 1 Temmuz 2009, 05:21
Bağış Grubu

Default Desperate, Mavi Ekran Bootup Zanlısı Sürücü ama hiç bir fikrim ne yapıyorsun .......

Biz ve İşletim Sistemi, size yardımcı olmak için tam hata mesajları anlamak gerekir.

Ne zaman dükkana donanım test söylüyor, ne de ne alışveriş testi mi?

Ayrıca zaman, şöyle bir "" i de razı edeceğini düşünüyorum herşeyi yüklü bu var .... size Windows yeniden yüklenmesi diyorsun? ..... veya?

Bu daha çok, daha likelly biri yardım mümkün olacaktır sağlayacak bilgi

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 1 Temmuz 2009, 05:42
Üye Grubu

Tamam sorry I hadnt henüz neden I wasnt olan veya karşılık vereceğini ne istersiniz emin bilgilerini koyarsanız, burada tarihi bir .....

Bu parça hakkında 10 ay şimdi de bir P5n bir 9600gso grafik kartı - MX anakart var yaşlıyız. Ama sürekli olarak mavi renkli tarama ve i didnt nasıl başlangıçta mesajları görmek didnt ekranlar dondurmak olduğunu biliyorum.

Eğer ne yaptığını bilmiyorduysanız Ben austins ve onarım alanı onu geri kontrol için, bir sorun var BIOS güncelleme ve i was ile bu oyuncak değil. Onlar görünüşte Prime95 ve i ve memtest 86 düşünüyorum stres pano test ve bu ekranlı mavi hiç ya da oraya oynadı söyledi. Ben tekrar eve tekrar ..... bunu getirdi

Sonra o tam olduğunu hatırlatan bağlı yüzden onu .... ve devam ...... başlangıçta SÜRÜCÜ IRQL hataları ve olmayan bazı sayfa hatasına sayfalanmamış alan ve IRQL severim dont.

Dükkana girmeden önce profesyonel SP3 üzerinde XP Windows vardı, (yüklü olduğunu 4 kere - önce son bir kaç gün ).... emin tüm yazılım koymak eğer bu sürücüleri ...... etkileyecek sonra grafik sürücüsü buldum ve kurdum.

Yalnızca sabah ölüme o olacak mavi ekran gecede bir kez kadar sadece rastgele donma olacak, bu, günümüzün mesajları bir çağrı alan ve nv4_mini.sys sayfa hatası bir arada oldu. Kurulması hakkında ve oyun yöneticisi ..... fişi tüm söyleyebilirim olay logg ve şu içinde NTFS'ye hata olduğunu ilk sonra

Umarım bu daha yardımcı olur .....
Old 1 Temmuz 2009, 07:56
Bağış Grubu

Tamam ... edip size Ram 1 veya 2 sopa var bahsetmiyorlar ama 2 varsayarak, bir sopa kaldırmayı deneyin ve görün bu ..... sorunu yardım Sadece bir sopa için tutmak iyi da takas, eğer.

Ayrıca ... kir ve heatsink & Fan etrafında gunge kontrol olsa da, sizin onarım adam bu yapmalıydım.
Old 1 Temmuz 2009, 08:12
Üye Grubu

Umm tamam ben 1GB her @ i iki oldu ama kontrol ve mayın bir pootah dostum diğer gün yönergeleri ile okayed çekti edilmiştir düşünce Ram 2 sopa var.

Umm tamir insanlar açık ve bu da, im ne var için ..... bakıyorsun Sohbet emin olarak kontrol kabul ettiği heatsink n hayranıyım ama emin değil
Old 1 Temmuz 2009, 09:07
Bağış Grubu

Şey .... onu ortadan kaldırılması bir süreç gerçekten .....'s bazen kötü Ram, bu nedenle sadece yazılım test çıkarmak için daha iyi sahip sorunların sıralama neden olabilir.
Arkadaşınızın alın ve nasıl gidip görmek yardımcı olmak için.
Old 1 Temmuz 2009, 19:00
Üye Grubu

Onlar Austins bulunan test ve güzel oldu, ben retesting gerektiğini söyledin? ve böylece I think i memtest 86 kullanıyoruz onlar ?..... ne kullanılan şu
Old 1 Temmuz 2009, 21:51
Üye Grubu

Önce gibi özellikleri yerleştirmek için Apologies ve ana bilgisayardan couldnt erişim çalışmaya götürdüler.

Ekli ne yeni kız olarak ...... is listesi
Attached Thumbnails
Desperate, Blue Screen Bootup Suspect Driver but No Idea What Doin.......-copy-acc.jpg  
Old 2 Temmuz 2009, 00:28
Bağış Grubu

As I said, Ram bir sopa kaldırmayı deneyin ve görün bu ..... sorunu yardım Sadece bir sopa için tutmak iyi da takas, eğer.

Bellek test, ancak fullproof değilseniz ya kötü bir sopa veya uyumsuz sopa var, bir sopa kaldırma ve swapping, bu görünür.
Old 2 Temmuz 2009, 01:55
Üye Grubu

tamam .... Umm evet ben RAM her ile kadar açılmış ve iyi olduğunu, bunu çoğunlukla çünkü arkadaşım ve ben öyle değil 2GB kiti 4GB getirdi ve yanlış olduğunu düşünmüştüm. Ama onlara önyükleme ile sorun.

Ancak bu gece etrafında onları geçmek olacak ve bakın nasıl ....... git

Eğer reformating ve donanım kontrol sorunu ve iki farklı mağazaları aldığınız isnt Ayrıca ben merak ediyorum, bir sürücü veya kablo olabilir şu anda bilgisayara bağlı şu donanım test ettim.

Monitör eski tip bir ancak bir iğne çevirici ile kurulu bağlanmak için, sonra modem, klavye ve fare ve tabii güç olmasıdır.

Ben rebackup tekrar kaza veya yeniden biçimlendirmek tekrar ve örtmek beri Windows güncellemeleri üzerinde bu geri döndürür ve ne olduğunu ve sizin için RAM sonuçlar geri almak görmek sorunu Ben düşünme kapatılır.

Ayrıca bir not düşünülerek, bir kez bilgisayar bile yeniden başlatılması sonunda ve o çalışan nadiren mavi ekranlar daha, ya da kısaca bir torna tutmak için, sadece gece veya sol Eve iş aldığım, bu yüzden o olmalı oluşur önce tekrar olacak aşağı zaman bazı uzunluğu için sesini. Sonra kadar sadece tek fırsat n donma her kilitlersiniz.
Reply

Register

Bookmarks