менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Відчайдушні, синій екран Bootup Driver підозрюваного, однак не знаю, що Doin .......

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 липня 2009, 04:49
Член групи

Default Відчайдушні, синій екран Bootup Driver підозрюваного, однак не знаю, що Doin .......

Відчайдушні, синій екран Bootup Driver підозрюваного, однак не знаю, що Doin ....... Im користувач комп'ютера обов'язково, але апаратне & обслуговуванню я смоктати погано. Але мій комп'ютер був синій скринінгу погано і, як видається, погіршується, вона щойно повернулася з магазину і отримали апаратне тестування у другій раз, і поки всі вони говорили, було штраф ....

І ось одного разу я отримав його я встановив все на неї думав він буде жити і не він hasnt. Я постійно отримую різні помилки і її дійсно зводить мене з горіхами ....

Чи можна мені допомогти в спробі ізолювати проблему .....

Вибачення покласти цьому випадково в галузі програмного забезпечення і не знаєте, як видалити
Old 1 липня 2009, 05:21
Донор групи

Default Відчайдушні, синій екран Bootup Driver підозрюваного, однак не знаю, що Doin .......

Нам необхідно знати точні повідомлення про помилки і яка операційна система, для того, щоб допомогти вам.

Коли ви говорите, в магазині перевірили обладнання, що ж вони перевіряють і що магазин?

Крім того, коли ви кажете, ви "одержав його я встановив на ній все, думаючи, що це врегулювати" .... Ти кажеш, що перевстановлення Windows? ..... чи?

Більше інформації ви надасте, тим більше likelly хтось зможе допомогти

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 липня 2009, 05:42
Член групи

Гаразд жаль hadnt я поставив подробиці поки Cause I Wasn't впевнений, хто буде відповідати на запити або який вони хотіли б, ось історія .....

Частинах близько 10 місяців, зараз вона має 9600GSO відеокарту на P5N - MX плати. Але вона постійно синій скринінгу Didn't і, як я знаю, як заморожування екрани спочатку Didn't побачити повідомлення.

І звернувся я її на ремонті області Austins бути витягнутий, одна проблема була Оновлення BIOS і я знаю, НЕ іграшкою, якщо ви не знаєте, що ви наробили. Вони, мабуть, Prime95 і я думаю, MemTest 86 і стрес тестування рада і сказали: він ніколи не синій або скринінг обігрується в той час. Таким я привіз його назад додому .....

Після підключення вона була нагадувати, чому я Dont як її .... і продовжував ...... спочатку DRIVER IRQL помилки і деякі сторінці помилку в невигружаемого області та IRQL.

Він мав на Windows XP Professional SP3 на ньому (було встановлено 4 рази перед входом в магазин - останні кілька днів до ).... покласти все програмне забезпечення, якщо знаєте, як це вплине на драйверів ...... Потім знайшли графічний драйвер і встановити його.

Після вгору він буде тільки заморозить навмання, лише вночі або вранці, вона буде синій екран смерті, сьогоднішні повідомлення були поєднання сторінці помилку в Non Paged області & nv4_mini.sys. Після першої інсталяції все було б сказати, NTFS помилку в Logg подія і Thats про нього і Plug менеджера грати .....

Сподіваюся, що це допомагає більш .....
Old 1 липня 2009, 07:56
Донор групи

OK ... Ви не вказує чи є у вас 1 або 2 палиці пам'яті, але припускаючи 2, спробуйте видалити один кусок дерева, і подивитися, якщо це допоможе проблеми ..... якщо не краще обміняти їх околицях, зберігаючи тільки з однією палицею.

Крім того ... Перевірка бруду і gunge навколо радіатора & вентилятор, хоча ваш ремонту хлопець повинен був зробити це.
Old 1 липня 2009, 08:12
Член групи

Більше людей мене є 2 палички 1GB RAM на кожного, я подумав, що було два, але вони були перевірені витягнув і дав "добро з напрямками pootah Мати моя в інший день.

Розум не впевнені в радіаторі вентиляторів N, але на ремонт, якщо б люди відкриті, і я вважаю, вони перевірили, що як добре, тому що їм не впевнені, що їм Lookin бо там .....
Old 1 липня 2009, 09:07
Донор групи

Ну .... Це процес ліквідації дійсно ..... іноді погано ОЗУ може заподіяти роду проблеми у вас є, так що краще видалити, ніж просто програмне забезпечення протестувати його.
Отримайте ваш друг, щоб допомогти вам і подивитися, як все піде.
Old 1 липня 2009, 19:00
Член групи

Вони кажуть, що вони перевіряли на Austins і це було чудово, я повинен бути повторним? і якщо так, я можу використовувати MemTest 86, як я думаю, Thats, що вони використовували ?.....
Old 1 липня 2009, 21:51
Член групи

Перепрошую за не ставлячи специфікації раніше, як я взяв їх на роботу і Couldnt доступ з мого домашнього комп'ютера.

До нього додається список того, що в новій дівчиною ......
Мініатюри
Desperate, Blue Screen Bootup Suspect Driver but No Idea What Doin.......-copy-acc.jpg  
Old 2 липня 2009, 00:28
Донор групи

Як я вже сказав, спробуйте видалити один паличка Рам і подивитися, якщо це допоможе проблеми ..... якщо не краще обміняти їх околицях, зберігаючи тільки з однією палицею.

Пам'ять тестером не fullproof, але якщо у вас є або погані палиці або несумісні Stick, видалення палицю і обміні ними, покаже його.
Old 2 липня 2009, 01:55
Член групи

Більше людей .... да я завантажив з кожного набору пам'яті, і було добре, зробив це головним чином тому, мій друг, і я думав, ми привезли 4GB НЕ 2GB Kit, і ми були не праві. Але ніяких проблем із завантаженням на них.

Буде однак перемикати їх околицях сьогодні і подивимося, як я йду .......

Крім того, мені цікаво, якщо форматування та апаратної перевірки хіба піднімаючи питання і два різних магазинах перевірили обладнання, могло бути водієм або кабельного Thats даний час підключено до комп'ютера.

Монітор старого типу, але зі шпилькою перетворювача на його для підключення до плати, тобто модеми, клавіатури & миші і, звичайно, влада.

Я rebackup знову упаковувати в аварії або переформатувати знову і так як я відключити Windows Updates думаючи, що це питання я повернуся назад на ці та подивитися, що відбувається, і повернутися до вас з результатами оперативної пам'яті.

Також до відома мати на увазі, як тільки комп'ютер, нарешті, і працює вона рідко синій екран знову, навіть якщо перезапустити, або повернув з коротко, то відбувається тільки коли ліво на ніч або коли я додому з роботи, тому вона повинна бути закритий на деякий час, перш ніж вона буде повторювати. Після вгору то це буде тільки Lock N мораторій на всі непарні випадку.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Синій екран заставки Windows Mukk1987 Операційні системи Windows 3 15 квітня 2008 13:22
Отримання синього екрану samjohnson Операційні системи Windows 24 11 лютого 2008 12:41
Синій екран phoeniximportersuk General Software чат 7 24 вересня 2007 12:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.