![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бях четене онлайн технологични новини някъде и е установено, че IBM планират да преминат всички техните служители от компютри Прозорец към Мак. Някой чул това ли? |
|
| |||
| |||
| Това е боклук. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Интересен. Не мога да го видя себе си става все пак.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има разлика между света на "IBM планират да преминат всички свои служители от компютри Прозорец към Мак" и пилотен проект за пускане в действие най-много 150 Mac лаптопи като алтернатива на ThinkPads до края на 2008 година. Къде е земята на "всички свои служители" малко идват? За едно нещо, това е за преносими компютри! "Документът пилотна програма очерта серия от причините за оценка на MacBook Pro лаптопи като заместител на Windows-базирани ThinkPads се използват в момента в компанията".
| |||
| |||
| Аз бях с акцент върху Мак е по-надеждна и сигурна част от Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac никога няма да спечели войната, освен ако не го осъзнава, че те арго тичам диктатор кораба, които контролират всички хардуера ти тичам
| |||
| |||
| Да използвам всичките три |
|
| |||
| |||
| Ами тогава ти трябва да знаят по-добре, отколкото мислене Mac е най-добре: P |
|
| |||
| |||
| Мисля, че Мак е най-добрият, че е по-практична за всичко, което правя. Били ли сте някога собственост на един Мак? |