![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Četl jsem někde on-line tech novinky a zjistili, že IBM plánuje přejít všechny své zaměstnance z počítačů s Windows na Macu. Má někdo slyšel to taky? |
|
| |||
| |||
| Je to nesmysl. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zajímavý. Nevidíte to děje i když sám.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je tu propastný rozdíl mezi "IBM plánuje přejít všechny své zaměstnance z počítačů s Windows na Mac" a pilotní projekt kymácení mimo nanejvýš 150 Mac notebooků jako alternativy k Thinkpady do konce roku 2008. Kde na zemi udělal "všechny své zaměstnance" kousek pochází? Pro jednu věc, je to o notebooky! "Pilotní programový dokument nastínil řadu důvodů pro hodnocení MacBook Pro notebooky jako náhrada za Windows-založené Thinkpady v současné době používá uvnitř společnosti".
| |||
| |||
| Byl jsem se zaměřuje na Mac je spolehlivější a bezpečnější než součást Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mac nikdy vyhrát válku, pokud si uvědomí, že převýšení běží diktátor loď, ovládající veškerý hardware spustíte
| |||
| |||
| Používám všechny tři |
|
| |||
| |||
| a pak byste měli vědět lépe než myšlení mac je nejlepší: P |
|
| |||
| |||
| Já si myslím, že Mac je nejlepší, je to praktičtější pro všechno, co dělám. Už jste někdy vlastnil Mac? |