![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ήμουν ανάγνωση σε απευθείας σύνδεση ειδήσεις τεχνολογίας κάπου και διαπίστωσε ότι η IBM σκοπεύουν να αλλάξουν όλους τους εργαζομένους τους από τα Windows σε υπολογιστές Mac. Έχει ακούσει κανείς αυτό το πάρα πολύ; |
|
| |||
| |||
| Είναι σκουπίδια. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ενδιαφέρων. Δεν βλέπω τον εαυτό μου να συμβαίνει όμως.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ "η IBM σκοπεύουν να αλλάξουν όλους τους εργαζομένους τους από τα Windows σε υπολογιστές Macs" και ένα πιλοτικό σχέδιο να εξαπλώνονται σε πιο 150 φορητοί υπολογιστές Mac ως εναλλακτικές λύσεις για Thinkpads από το τέλος του 2008. Όταν στη γη έκανε το "όλοι οι εργαζόμενοι τους" προέρχονται από λίγο; Για ένα πράγμα, είναι για φορητούς υπολογιστές! "Το έγγραφο πιλοτικό πρόγραμμα περιγράφεται μια σειρά από λόγους για την αξιολόγηση φορητούς υπολογιστές MacBook Pro ως υποκατάστατο για την βασίζεται στα Windows ThinkPads σήμερα σε χρήση εντός της εταιρείας".
| |||
| |||
| Ήμουν με επίκεντρο το Mac είναι πιο αξιόπιστο και ασφαλές από μέρος των Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει τον πόλεμο αν δεν αντιλαμβάνεται ότι επίκλιση εκτελέσετε ένα πλοίο δικτάτορα, που ελέγχουν όλο το υλικό που εκτελείτε
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ τα τρία |
|
| |||
| |||
| καλά τότε θα πρέπει να γνωρίζετε καλύτερα από ό, τι σκέφτεται mac είναι καλύτερο: P |
|
| |||
| |||
| Πιστεύω Mac είναι το καλύτερο, είναι πιο πρακτικό για ό, τι κάνω. Έχετε ανήκει ποτέ έναν υπολογιστή Mac; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορώ να καταγράφει είσοδο ήχου εντάξει, αλλά δεν μπορώ να ακούσω ζωντανά, όπως είναι η inputed | ομοίωμα | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 29 Μαΐου 2009 16:05 |
| Ακούστε κλικ επαναληφθεί όταν Στρέφομαι υπολογιστή | dayexday | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 23 Οκτ 2008 07:40 |
| Έτσι ακούω Crysis βγαίνει για PS3. XD | cheesepuff | PC & Console Gaming | 20 | 7 Αυγ 2008 22:22 |
| Νέα ακούω | doomjeffs | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 12 Αυγ 2007 04:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |