![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam bio čitanje online tech novosti negdje i saznali da IBM planira se prebaciti sve svoje zaposlenike od Windows računala na Macove. Je li netko to čuo previše? |
|
| |||
| |||
| To je smeće. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zanimljivo. Ga ne mogu vidjeti događa sebi ipak.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Postoji li svijet razlika između "IBM planira se prebaciti sve svoje zaposlenike od Windows računala na Macove" i pilot projekt rolling out najviše 150 Mac laptop kao alternativa za Thinkpads do kraja 2008. Na zemlji, gdje su "svi njihovi zaposlenici" pomalo dolaze iz? Jer jedna stvar, to je oko laptop! "Pilot program dokumentu naglašeno niz razloga za vrednovanje Macbook Pro prijenosnicima kao zamjena za Windows ThinkPads trenutno u uporabi u tvrtki".
| |||
| |||
| Bio sam s naglaskom na Macu je više nego pouzdan i siguran dio sustava Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mac nikada neće pobijediti u ratu, osim ako ostvari da oni licemjerje trčanje diktatora brod, kontroling svi hardver pokretanja
| |||
| |||
| Koristim sve tri |
|
| |||
| |||
| i onda bi trebali znati bolje od razmišljanja mac je najbolji: P |
|
| |||
| |||
| JA obaviti misliti Macu je najbolje, to je više praktičan za sve sam raditi. Jeste li ikad u vlasništvu jednog Mac? |