![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt olvastam valahol online tech hírek, és megállapította, hogy az IBM azt tervezi, hogy kapcsoljuk be az összes alkalmazottak Windows számítógépeket Macs. Úgy hallottam ezt bárki is? |
|
| |||
| |||
| Ez ostobaság. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Érdekes. Nem látom magam, ha történik.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy világ a különbség az "IBM azt tervezi, hogy kapcsoljuk be az összes alkalmazottak Windows Mac számítógépek" és a kísérleti projekt elterjedni legfeljebb 150 Mac laptops helyettesítő Thinkpads 2008-ig. Ha a Földön nem az összes alkalmazott "kicsit származnak? Az egy dolog, ez körülbelül laptop! "A programban felvázolt dokumentum számos oka értékeli MacBook Pro laptopok a helyett a Windows-alapú ThinkPads jelenleg használt belül a vállalat számára".
| |||
| |||
| Én, amely a Mac sokkal megbízhatóbb és biztonságosabb, mint a Windows részét képezi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mac soha nem fogja megnyerni a háborút, kivéve, ha rájön, hogy vidám futtatnom diktátor hajó ellenőrzésére a hardver futtatja
| |||
| |||
| Használom mindhárom |
|
| |||
| |||
| Hát akkor tudnod kell, hogy jobb, mint gondoltam mac a legjobb: P |
|
| |||
| |||
| Azt gondolom Mac a legjobb, ez inkább gyakorlati mindent csinálok. Have you ever tulajdonú Mac? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem rekord audiobemeneti oké, de én nem hallom, hogy él, mint azt inputed | bálványkép | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 29. május 2009 16:05 |
| Hallgasd ismételt kattintások amikor viszont számítógép | dayexday | Általános fémáru Chat | 7 | 23. október 2008 07:40 |
| Így hallom a Crysis jön ki a PS3. XD | cheesepuff | PC és konzol játékok | 20 | 7. augusztus 2008 22:22 |
| Új hallani | doomjeffs | Itt mutasd meg magadat | 4 | 12. augusztus 2007 04:31 |
| Téma eszközök | |
| |