![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš svarstymas internetu technologijų naujienos kažkur ir sužinojau, kad IBM ketina pereiti visus savo darbuotojus iš Windows į Mac kompiuterius. Ar kas nors, išgirdęs tai per daug? |
|
| |||
| |||
| Tai šiukšlių. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įdomus. Nesimato tai vyksta save nors.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra skirtumas tarp pasaulio "IBM planuoja pereiti visus savo darbuotojus iš" Windows "kompiuterius su Mac" ir bandomasis projektas bus pradėtos teikti ne daugiau kaip 150 "Mac Laptops kaip alternatyva Thinkpad iki 2008 m. pabaigos. Jei žemėje padarė "visus savo darbuotojus", šiek tiek atsirado? Viena vertus, tai apie nešiojamuosius kompiuterius! "Bandomąją programą dokumente išdėstytų priežasčių vertinimo MacBook Pro nešiojamus kompiuterius kaip Windows pakeitimas serijos Thinkpad kurių metu naudojamos kompanijos viduje".
| |||
| |||
| Buvau sutelkiant dėmesį į "Mac yra patikima ir saugi nei" Windows dalis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac niekada laimėti karą, jei jis supranta, kad jie cant run diktatorius laivas, kontroliuoti visą techninės paleisti
| |||
| |||
| Aš naudoju visas tris |
|
| |||
| |||
| ir tada jūs turėtumėte žinoti geriau, nei galvoti mac yra geriausias: P |
|
| |||
| |||
| Aš manau, Mac yra geriausia, tai daugiau praktinių už viską aš. Ar jūs kada nors priklausė Mac? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Galiu įrašyti garso įvesties gerai, bet aš negaliu klausytis gyventi taip, kaip ji yra įvedama | Matomumas | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | Gegužė 29, 2009 16:05 |
| Klausyk kartoti paspaudimus, kai aš įjungti kompiuterį | dayexday | General Hardware Chat | 7 | 23 spalis 2008 07:40 |
| Taigi aš išgirsti Crysis išeina už PS3. XD | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 20 | 7 rugpjūtis 2008 22:22 |
| Naujoji išgirsti | doomjeffs | Introduce yourself here | 4 | Rugpjūtis 12, 2007 04:31 |
| Temos įrankiai | |
| |