![]() |
|
| |||
| |||
| Es lasīju tiešsaistes tehnoloģiju ziņu kaut kur, un konstatēja, ka IBM plāno pāriet visiem saviem darbiniekiem, no Windows datoriem ar Mac. Vai kāds to dzirdēja arī? |
|
| |||
| |||
| Tas ir muļķības. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Interesants. Neredzu, tas notiek pats though.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tur starpības starp pasaules "IBM plāno pāriet visiem saviem darbiniekiem, no Windows datorus ar Mac" un izmēģinājuma projekts attīstās ne vairāk kā 150 Mac laptops kā alternatīvas ThinkPad tipa laptopi līdz 2008.gada beigām. Kur uz zemes nebija "visiem saviem darbiniekiem" mazliet come from? No vienas puses, tas ir par klēpjdatoriem! "Izmēģinājuma programmu dokumentu aprakstīti vairāki iemesli, lai izvērtētu, MacBook Pro klēpjdatorus kā aizvietotājs Windows ThinkPad tipa laptopi pašlaik izmanto iekšpuses uzņēmums".
| |||
| |||
| Es biju koncentrējoties uz Mac ir daudz uzticamāku un drošāku nekā Windows daļu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mac nekad uzvarēt karu, ja vien saprot, ka viņi aprunāt vada diktators kuģis, kas kontrolē visas aparatūras palaist
| |||
| |||
| Es izmantoju visas trīs |
|
| |||
| |||
| arī tad jums vajadzētu zināt labāk nekā domāšana mac ir labākais: P |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka Mac ir vislabākais, tas ir vairāk praktiski visam, ko daru. Vai esat kādreiz piederēja Mac? |