![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am fost de lectură ştiri online tech undeva şi a aflat că IBM sunt de planificare pentru a comuta tuturor angajaţilor lor de la calculatoarele Windows pentru a Mac-uri. Has anyone auzit asta? |
|
| |||
| |||
| It's gunoi. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Interesant. Nu îl pot vedea întâmplă mine, totuşi.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Exista o lume de diferenţa între "IBM sunt de planificare pentru a comuta tuturor angajaţilor lor de la calculatoarele Windows pentru Mac-urile", şi un proiect pilot de fier de cele mai multe dintre puţin 150 de laptop-uri Mac ca alternative la Thinkpads până la sfârşitul anului 2008. În cazul în care pe pământ a făcut "toate angajaţii lor" bit provin de la? Pentru un singur lucru, este vorba despre laptop-uri! "Documentul-pilot Programul prezentat o serie de motive pentru evaluarea laptop-uri MacBook Pro ca un înlocuitor pentru bazate pe Windows ThinkPads folosite în prezent în interiorul companiei".
| |||
| |||
| Am fost concentrându-se pe Mac este mai fiabile şi sigure decât cele parte Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mac nu va câştiga războiul cu excepţia cazului în care îşi dă seama că ei cant a alerga o navă dictator, controlul tuturor hardware-tu a alerga
| |||
| |||
| Eu folosesc toate cele trei |
|
| |||
| |||
| Ei bine, atunci ar trebui să ştii mai bine decât gândirea Mac este cel mai bine: P |
|
| |||
| |||
| Eu cred că Mac este cel mai bun, este mai practic pentru tot ceea ce fac. Ai mai deţinut un Mac? |
![]() |
|
| Marcaje |