![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čítal som niekde on-line tech novinky a zistili, že IBM plánuje prejsť všetkých zamestnancov z počítačov s Windows na Macu. Má niekto počul to taky? |
|
| |||
| |||
| Je to nezmysel. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaujímavý. Nevidíte to deje aj keď sám.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je tu priepastný rozdiel medzi "IBM plánuje prejsť všetkých zamestnancov z počítačov s Windows na Mac" a pilotný projekt kymácení mimo nanajvýš 150 Mac notebookov ako alternatívy k Thinkpad do konca roka 2008. Kde na zemi urobil "všetkých zamestnancov" kúsok pochádza? Pre jednu vec, je to o notebooky! "Pilotný programový dokument načrtol niekoľko dôvodov pre hodnotenie MacBook Pro notebooky ako náhrada za Windows-založené ThinkPad v súčasnej dobe používa vo vnútri spoločnosti".
| |||
| |||
| Bol som sa zameriava na Mac je spoľahlivejší a bezpečnejší ako súčasť Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mac nikdy vyhrať vojnu, ak si uvedomí, že prevýšenie beží diktátor loď, ovládajúci všetok hardware spustíte
| |||
| |||
| Používam všetky tri |
|
| |||
| |||
| a potom by ste mali vedieť lepšie ako myslenie mac je najlepšie: P |
|
| |||
| |||
| Ja si myslím, že Mac je najlepšie, je to praktickejšie pre všetko, čo robím. Už ste niekedy vlastnil Mac? |