![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Био сам на сајту читање вести технологија негде и сазнао да ИБМ планирају да бисте се пребацили све своје запослене са Уиндоус рачунара на Мацове. Да ли је ико чуо ово превише? |
|
| |||
| |||
| То је дјубре. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Занимљиво. Не видим да сам ипак дешава.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постоји свет разлика између "ИБМ-а планирају да бисте се пребацили све своје запослене са Уиндоус рачунара на Мац и пилот пројекат Покрећемо највише 150 МАЦ лаптоп као алтернативе ТхинкПад до краја 2008. Где на земљи није "све своје запослене" мало долазе? За једну ствар, то је за лаптоп! "Пилот-програм документу је наведено низ разлога за оцену Мацбоок Про лаптоп као замену за Уиндоус ТхинкПад Тренутно у употреби унутар фирме".
| |||
| |||
| Био сам фокусиран на Мац је поуздано и сигурно више од Уиндоуса део. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мац никада неће добити рат ако не схвата да они не могу покренути диктатор брода, контролише све радите хардвер
| |||
| |||
| Ја користим сва три |
|
| |||
| |||
| добро знате онда би боље мишљење него мач је најбоље: П |
|
| |||
| |||
| Мислим Мац је најбољи, то је више практичне за све што радим. Да ли сте икада у власништву Мац? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не могу снимити аудио улажење у реду али не могу чути уживо, јер се инпутед | утвара | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 29 мај 2009 16:05 |
| Чујте поновио кликова кад сам скренути на рачунару | даыексдаы | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 23 октобар 2008 07:40 |
| Па чујем Црысис долази за пс3. КСД | цхеесепуфф | ПЦ & конзоле Игре | 20 | 7 аугуст 2008 22:22 |
| Нови чути | доомјеффс | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 12 аугуст 2007 04:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |