![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я читав онлайн Tech новини где-то і з'ясувалося, що IBM планує перейти всіх своїх співробітників з комп'ютерів Windows на Mac. Хто-небудь чув цю теж? |
|
| |||
| |||
| Це нісенітниця. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цікавий. Чи не бачу, хоча сама відбувається.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там's величезна різниця між "IBM планує перейти всіх своїх співробітників з комп'ютерів Windows на Маках" і пілотного проекту з розгортання найбільш 150 ноутбуки Mac в якості альтернативи ThinkPads до кінця 2008 року. Де на Землі не "всіх своїх співробітників" трохи прийшли? З одного боку, це про ноутбуки! "У документі пілотної програми намічений ряд причин для оцінки ноутбуки MacBook Pro, як заміну для Windows-ThinkPads що використовуються в даний час усередині компанії".
| |||
| |||
| Я свою увагу на Mac є більш надійним і безпечним, ніж частиною Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac ніколи не виграємо війну, якщо вона усвідомлює, що вони нахиляє запуску корабля диктатора, контролюючи всі апаратні запуску
| |||
| |||
| Я використовую всі три |
|
| |||
| |||
| Ну тоді ви повинні знати краще, ніж думав Mac краще: P |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що Mac це найкраще, це більш для практично все, що роблю. Ви коли-небудь володів Mac? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Я можу записувати аудіо введення добре, але я не чую жити як це вже inputed | симулякр | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 29 травня 2009 16:05 |
| Слухайте повторила кліків при включенні комп'ютера | dayexday | Генеральний обладнання чат | 7 | 23 жовтня 2008 07:40 |
| Таким я чую Crysis виходить для PS3. XD | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 20 | 7 серпня 2008 22:22 |
| Нові почути | doomjeffs | Тут Introduce Yourself | 4 | 12 серпня 2007 04:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |