![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP (Advanced Procesor grafic) - O istorie în primul rând, Înapoi la mijlocul târziu la 90 de nevoia de accelerare grafica mai rapida a condus la punerea în aplicare a unui nou tip de interfaţă de la PCI, intră AGP. Cele mai multe Placi de baza a trecut de târziu 90s include fie o la bord integrat AGP GPU, sau de un slot AGP dedicat pentru o carte, fie acest lucru (acum) fie ATI sau Nvidia. Dar, "Înapoi în zi", ai vedea GPU de la 3dfx şi Matrox. Principala diferenţă între AGP şi PCI este; pentru a încărca o textură, o placă grafică PCI trebuie să copiaţi-l de la sistemul de RAM în carte de framebuffer, (cu o rată de biţi mai mică-controler de memorie), întrucât o carte AGP este capabil de a citi texturi direct de la sistemele de RAM. Early AGP viteze nu s-au nimic de a scrie despre domiciliu (de standardele de astăzi, să fie difuzate la 2x sau 4x viteza de PCI). AGP-adevăr a intrat în propriile sale cu 8x. O defalcare: AGP 2x A 32-bit canal care funcţionează la 66 MHz dublu pompat la un efectiv 133 MHz duce la o rată maximă de date de 533 MB / s. AGP 4x A 32-bit canal care funcţionează la 66 MHz quad pompat la un efectiv 266 MHz duce la o rată maximă de date de 1066 MB / s (1 GB / s) AGP 8x A 32-bit canal care funcţionează la 66 MHz, 8x pompat, oferind un mod eficient 533 MHz duce la o rată maximă de date de 2133 MB / s (2 GB / s). Şi la fel de important, de tensiune necesar a scăzut de la un prim 3.3v la 1.5v jos. Introduceţi PCI-E (PCI-Express). Pe scurt, PCI-E este, în principiu, doar AGP 8x, dar de-lăţime de date a fost dublat, de la 32-biţi, la o dată la 64-biţi (prin urmare, 16x). Acest lucru se referă la un semnal de la placa de bază la carte în sine nu a GPU de la bord de RAM. De asemenea, cu acest nou tip de interfaţă grafică producători au fost capabili să până la wattage de la placa de bază de cartelă, şi mai multă putere = mai mare performanţă. Carduri acum au fost în măsură să aibă mai mare rată de biţi de memorie controlorii de la bord. Sale îndoielnice veţi vedea nici o carte de AGP cu un controler de memorie mai mare decât 128bit, în timp ce cele mai multe carduri PCI-E au 256bit, unele chiar au 512bit. Cele mai importante lucruri pentru a uita de dimensiune, atunci când o carte ca o nouă achiziţie? GPU-viteză cu atât mai rapid GPU de viteză cu atât mai rapid de carte va lucrărilor instrucţiunile afară " ram-În primul rând viteză, uita-te pentru DDR3 (aceasta memorie este răspândită pe cele mai multe carduri in ziua de azi, aşa că am nu va intra în DDR2), apoi uite pentru viteza de berbec la ruleaza. Producătorii vor cita o "eficient" viteza de RAM. Acest lucru nu este de marketing hype, este pur şi simplu mijloace pe care le-aţi 2 jumătăţi de berbec suma, ambele conectate separat la berbec controler de pe card, care merge de la o anumită viteză şi în care se execută în dual-channel la 700mhz fiecare spus, această va oferi un mod eficient de viteză de 1400mhz. Memory controller-ca cea mai comună cauză de încetinire în jocuri este viteza de memorie "prelucrare" sale de date pe care doriţi de lăţime de bandă mai largă posibil. Ca un exemplu. O carte cu berbec sa ruleze la o viteză de 1400mhz eficiente, şi un controler de memorie la 128bit, cu avea o latime de banda de memorie eficiente despre 22gb / s. Acelaşi lucru efectiv viteza berbec, cu un controler de 256bit va avea un efectiv de latime de banda de memorie de aproximativ 44gb / s. Ram suma: Nu te lăsa păcălit în gândire de berbec suma se întâmplă să facă orice (marcate) diferenţa să vă experienţa de joc. 256MB este bine pentru orice joc direct 9 (în mod evident, furnizarea de memorie controller-bit latime, viteza GPU) este suficient de repede. 512MB RAM + este bun numai dacă aţi (1) un scop extrem de mare de carte, (2) Pentru texturi, (3) Pentru fooling a publicului larg cu numere mari astfel încât să cred că voi sunteţi obtinerea unei mai bune afacere şi ( 4) Dacă nu sunteţi foarte mare de jocuri, la rezoluţii: 1680x1050 sau 1900x1200. Sper că acest lucru a fost de ajutor la cineva: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mare post, mersi.
|
| Marcaje |