![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP (розширений графічний процесор) - З історії перших, ще в середині-кінці 90-х необхідність швидкого прискорення графіки призвела до здійснення нового виду інтерфейсом PCI, AGP Enter. Більшість материнських плат, досягнутий після кінця 90-х включити або на борту Integrated AGP GPU, або AGP слота для карт присвячений, будь то (зараз), або ATI або NVIDIA. Але "Back In The Day" Ви б побачили GPU від 3dfx і Matrox. Основна відмінність між AGP і PCI є; завантажити текстури, PCI відеокарта, необхідно скопіювати його з пам'яті системи фреймбуфера карти, (з меншою швидкістю контролера пам'яті), у той час як AGP карт є можливість читати текстурами безпосередньо з пам'яті системи. Раннє AGP швидкості не було нічого особливого (за сьогоднішніми стандартами, що працює на 2x і 4x швидкості PCI). AGP дійсно прийшов у свою власну з 8x. Розбиття: AGP 2x 32-розрядної операційної каналу на частоті 66 МГц з накачуванням на ефективні 133 МГц в результаті чого максимальна швидкість передачі даних 533 Мб / с AGP 4x 32-розрядної операційної каналу на частоті 66 МГц Quad перекачується ефективних 266 МГц в результаті чого максимальна швидкість передачі даних 1066 Мб / сек (1 ГБ / с) AGP 8x 32-розрядної операційної каналу на частоті 66 МГц, 8x накачуванням, надаючи ефективні 533 МГц в результаті чого максимальна швидкість передачі даних 2133 Мб / сек (2 Гб / с). І як важливо те, що напруга, необхідне скоротилася з первинних 3.3V до 1.5V. Введіть PCI-E (PCI-Express). Коротше кажучи, PCI-E в основному тільки AGP 8x, але дані ширина була в два рази з 32-біта відразу на 64-біт (отже, 16x). Це відноситься до сигналу від плати на карту саме по собі не бортового ОЗУ ГПУ. Крім того, з цим новим типом графічного інтерфейсу виробники змогли до потужністю від материнської плати на карту, і більше влади = більш високу продуктивність. Карти в даний час можуть мати більш широкі швидкістю пам'яті контролерів. Її сумнівною ви побачите перелік всіх карт AGP з контролером пам'яті ширше, ніж 128bit, у той час як найбільш PCI-E карт 256bit, деякі навіть 512bit. Найбільш важливі речі, щоб звернути увагу при підведенні підсумків карту як нову покупку? GPU-швидкість швидше швидкості GPU швидше карти 'робота інструкцій Out' RAM Speed: по-перше, подивіться на DDR3 (цієї пам'яті поширеним на більшості карт в даний час, тому я не буду вдаватися в DDR2), а потім подивитися на швидкість RAM працює на частоті. Виробники завжди буде цитата "ефективному" швидкість пам'яті. Це не маркетинг Hype, це просто означає, що ви 2 половинки кількість оперативної пам'яті, як пов'язані окремо контролера ОЗУ на картці пам'яті, що працює на даній швидкості, і як вони працюють в двоканальному на кожному 700MHz сказати, це дасть ефективні швидкості 1400 МГц. Контролер пам'яті через найпоширеніших причин спаду в грі є швидкість її обробки пам'яті 'дані, які ви хочете саму широку смугу пропускання можливо. Як приклад. Картка з ОЗУ працює на ефективній швидкості 1400 МГц, а також контролер пам'яті на 128bit, з мають ефективну пропускну здатність пам'яті близько 22ГБ / с Те ж саме ефективне RAM швидкості, 256bit контролер буде мати ефективну пропускну здатність пам'яті про 44gb / с Кількість оперативної пам'яті: Не обманюйте себе, думаючи кількість оперативної пам'яті, збирається зробити будь-яку (виділені) різницю у ваш ігровий досвід. 256mb це штраф за будь-які прямі 9 ігор (очевидно, вказавши свій бітний контроллер пам'яті, ширина, швидкість GPU) є досить швидко. 512MB + RAM гарний тільки, якщо ви (1) надзвичайно високим кінці карти, (2) для текстур, (3) Для обману громадськості в цілому з великими номерами, щоб вони подумають, що вони отримують більш вигідну угоду і ( 4) Якщо ви граєте на дуже високому розширенні: 1680x1050 або 1900x1200. Сподіваюся, що це було корисним кому-то: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Великий піст, спасибо.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PSU-чи є різниця | воїн | Справа & блоки живлення | 12 | 9 грудня 2007 06:24 |
| Процесор різниця? | ukmm | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 2 грудня 2007 08:18 |
| MSN різниця? | SirStukings | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 5 листопада 2007 13:49 |
| Гт або GS, різниця? | mrdaveyk | Графічні карти & Монітори | 2 | 20 вересня 2007 16:48 |
| Різниця між MP3 і MP4? | BRI | Мультимедіа & кодеки | 2 | 18 березня 2007 20:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |