![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз съм търсят начини за получаване цифрова телевизия в моите момичета спалня и дойдоха в цифров ТВ приемник във формата на USB стик, че свещите в стандартен USB порт О Н С компютъра? Някой знае ли дали това са всички добри и трябва да бъде в район, непосредствено до входа на предавателя?! Аз просто му са се опитали чрез вътрешна антена за ТВ в нашия дом и приемане е жалка. Съжалявам, ако това е в грешния форум! благодарности Декан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm Im съвсем не сте сигурни какъв е този USB стик, но имам тв карта, която съм в моето лаптопа свързан към външен Ариел, която позволява ми да freeview
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих си искате те работят добре, но не че чудесно за прием. Бих получи TV карта, която е с антена tbh.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате нужда от достойни Arial за добро качество Pic & звук.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз видях тези на Gadget шоу и те изглеждаше добре и не добре в тестовете мисля. CG
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам лош RAM стик ... но как мога да кажа коя от 4-то е? | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 10 | 12 Юни 2008 19:45 |
| Памет стик за грешка | robina80 | Дискове & сменяемите носители | 3 | 1-во Апр 2008 12:51 |
| Дефектни стик на овен | dannyriches | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 15 Дек 2007 10:23 |
| Нови Memory Stick! | kooga | Дискове & сменяемите носители | 4 | 29 Авг 2007 15:49 |
| Награда за цифрови фотоапарати - Търся цифров фотоапарат за PC употреба | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 3 | 21 Окт 2006 09:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |