![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Já jsem se podíváme na způsoby, jak dostat digitální televize v mé ložnici dívek a přišel přes digitální TV přijímač ve tvaru USB Stick, že svíčky do standardního USB portu PC ona? Má někdo vědět, zda jsou nějaké dobré a jak jste se v prostoru hned vedle dveří na vysílač? Jeho právě jsem se pokusil pomocí interní antény pro TV v našem domě a na recepci je mizerná. Omlouváme se, pokud je to na špatném fóru! díky Děkan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm im nejsou zcela jisti, co to je USB klíčenky, ale i mít tv kartu, kterou jsem v mém notebooku připojen k externímu Ariel, která umožňuje mi dostat freeview
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzal bych si představit, že bych práci OK, ale není tak velký pro příjem. Vzal bych si TV kartu, která má anténu tbh.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete potřebovat slušný arial pro kvalitní pic & zvuk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viděl jsem to na gadget show a vypadal dobře, a to i při zkouškách i myslet. CG
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mám Bad RAM hůl ... ale jak mohu říci, který z těchto 4 to je? | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 12. června 2008 19:45 |
| Mem hůl chybu | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 1. dubna 2008 12:51 |
| Vadné dřevo ram | dannyriches | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 15. prosince 2007 10:23 |
| Nová karta Memory Stick! | kooga | Drives & Removable Media | 4 | 29 srpen 2007 15:49 |
| Nejlepší digitální fotoaparáty - hledáme pro digitální fotoaparát pro PC používat | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 3 | 21. října 2006 09:57 |
| Thread Nástroje | |
| |