![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Είμαι εξετάζοντας τρόπους για να πάρει την ψηφιακή τηλεόραση στο δωμάτιό μου, τα κορίτσια και κατέληξε σε ένα δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης, με τη μορφή ενός USB stick, που συνδέεται σε μία θύρα USB πρότυπο Ona υπολογιστή; Ξέρει κανείς αν αυτές είναι οι καλές και κάνουν θα πρέπει να βρίσκεστε σε μια περιοχή, ακριβώς δίπλα στην πόρτα του πομπού;! Το μόνο που έχω δοκιμάσει, χρησιμοποιώντας μια εσωτερική κεραία για την τηλεόραση στο σπίτι μας και η υποδοχή είναι χάλια. Λυπάμαι αν αυτό είναι σε λάθος φόρουμ! ευχαριστώ Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im eeerm δεν βέβαιος τι είναι αυτό το USB stick, αλλά έχω μια κάρτα τηλεόρασης που έβαλα στο φορητό υπολογιστή μου, συνδέεται με μια εξωτερική Ariel που επιτρέπει ήθελα να freeview
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα φανταστεί ότι είχε δουλειά, αλλά δεν ΟΚ ότι για μεγάλη υποδοχή. Είχα μια κάρτα τηλεόρασης που έχει μια κεραία tbh.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα χρειαστεί μια αξιοπρεπή arial για καλή ποιότητα ήχου & pic.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είδα αυτά τα gadget για να δείτε και φαινόταν καλά και έκανε καλά στις δοκιμές νομίζω. CG