![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam obličje at načina dobivanja digitalne TV u spavaćoj sobi moje djevojke i je došao preko digitalne TV prijemnik u obliku USB stick, da čepovi u standardni USB priključak računala ona? Da li itko zna da li su bilo koji dobar i ne morate biti u prostoru tik do vrata odašiljača?! Njegova samo sam pokušao koristeći interne antena za tv u naše kuće i prijem je loš. Žao nam je ako je to u krivi forum! hvala Dekanat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm im nije sasvim siguran što je ovaj USB stick, ali imam tv karticu koju sam stavio u moj laptop spojen na vanjski Ariel koji mi omogućuje get Freeview
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio bih zamisliti da rade u redu, ali ne i da je velik za prijem. Ja bih dobiti TV karticu koja ima antenu tbh.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebat će vam za pristojne arial dobre kvalitete slika i zvuk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vidio sam te na gadget pokazuju i oni gledali u redu i nije dobro u testovima ja misliti. CG
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Imam loše RAM stick ... ali kako mogu znati koje od 4 je to? | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 12. lipnja 2008 19:45 |
| Mem stick grešku | robina80 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 1. travanj 2008 12:51 |
| Stick neispravan RAM | dannyriches | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 15. prosinac 2007 10:23 |
| Novi Memory Stick! | kooga | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 29. kolovoz 2007 15:49 |
| Najbolji digitalni fotoaparati - potražnja za digitalne kamere za PC korištenja | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 3 | 21. listopad 2006 09:57 |
| Thread Tools | |
| |