![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš ieškau būdų, kaip gauti skaitmeninės televizijos My Girls miegamasis ir atėjo per skaitmeninės televizijos imtuvą į USB forma, kad kištukus į standartą USB ona kompiuterio? Ar kas nors žino ar jie nors gera ir tu turi būti zonoje šalia durų siųstuvas?! Jos tiesiog aš stengiausi, naudojant lėktuvo vidaus ir mūsų namuose televizorius ir priimamasis yra Vargšas. Atsiprašome, jei tai yra neteisinga forumas! ačiū Dekanas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm im ne visai tikras kas tai yra USB-Stick, bet turiu tv kortelę, kad aš įdėti savo nešiojamojo kompiuterio prijungtas prie išorinių Ariel, kad leidžia man gauti freeview
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau įsivaizduoti, jie nori dirbti, bet ne Gerai, kad didelis priėmimo. Norėčiau gauti Televizija kortelę, kuri antena TBH.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikės padoraus Arial geros kokybės pic & sound.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš mačiau šias mini show ir jie atrodė viskas gerai ir ji gerai testus manau. CG