![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Es meklēju veidus, kā iegūt digitālās televīzijas manā meiteņu guļamistabā un nonāca pāri digitālās televīzijas uztvērējs forma USB stick, ka iespraust standarta USB portu ona PC? Vai kāds zina, vai tas ir kādas labas un jums ir jābūt zonā blakus durvīm uz raidītāju?! Tā tikai esmu mēģinājis, izmantojot iekšējo antenu uz televīzijas mūsu mājā un uztveršana ir draņķīgs. Atvainojiet, ja tas nepareizi forumā! pateicība Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm im nav īsti pārliecināti, kas tas usb stick ir bet man ir tv karte ka man ar savu klēpjdatoru, kas saistīti ar ārējo Ariel, kas ļauj man iegūt FREEVIEW
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es iedomājos, ka vēlētos strādāt OK bet nav tik liels, lai saņemšanas. I'd get TV karti, kas ir antena TBH.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums būs nepieciešama pienācīga Arial labas kvalitātes pic un skaņu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es redzēju šos sīkrīku parādīt un viņi skatījās alright un tas labi testu es domāju. CG