![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut I sînt privire la modalităţi de a obţine TV digitale în dormitorul meu fete şi dat peste un receptor TV digital în formă de un stick USB, care se conectează la un PC standard, port USB Ona? Nu cunosc pe nimeni indiferent dacă acestea sunt bune şi nici nu va trebui să fie într-o zonă dreptul de lângă uşă transmiţător?! Sale doar am încercat folosind o antenă de cameră pentru o televiziune în casa noastră şi de primire este prost. Ne pare rău dacă acest lucru este în forum greşit! mulţumesc Decan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM eeerm nu destul de sigur ce acest stick-ul USB este, dar eu am un card de tv care le-am pus în meu laptop conectat la un Ariel externe, care vă permite să-mi iau Freeview
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar imagina ei 'de muncă pe OK, dar nu ca o mare pentru receptie. Aş primi o carte de televiziune care are o TBH antenă.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veţi avea nevoie de un Arial decent pentru pic de buna calitate si a sunetului.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am văzut pe aceste show-gadget şi-au uitat bine şi a făcut bine în teste I think. CG