![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Já jsem sa pozrieme na spôsoby, ako dostať digitálnej televízie v mojej spálni dievčat a prišiel cez digitálny TV prijímač v tvare USB Stick, že sviečky do štandardného USB portu PC ona? Má niekto vedieť, či sú nejaké dobré a ako ste sa v priestore hneď vedľa dverí na vysielač? Jeho práve som sa pokúsil pomocou interné antény pre TV v našom dome a na recepcii je mizerná. Ospravedlňujeme sa, ak je to na zlom fóre! vďaka Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm im nie sú celkom istí, čo to je USB kľúčenky, ale aj mať tv kartu, ktorú som v mojom notebooku pripojený k externému Ariel, ktorá umožňuje mi dostať freeview
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzal by som si predstaviť, že by som prácu OK, ale nie je tak veľký pre príjem. Vzal by som si TV kartu, ktorá má anténu tbh.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete potrebovať slušný arial pre kvalitné pic & zvuk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Videl som to na gadget show a vyzeral dobre, a to aj pri testoch aj myslieť. CG
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Mám Bad RAM palicu ... ale ako môžem povedať, ktorý z týchto 4 to je? | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 10 | 12. júna 2008 19:45 |
| Mem palicu chybu | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 1. apríla 2008 12:51 |
| Chybné drevo ram | dannyriches | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 15. decembra 2007 10:23 |
| Nová karta Memory Stick! | köögi | Drives & Removable Media | 4 | 29 august 2007 15:49 |
| Najlepšie digitálne fotoaparáty - hľadáme pre digitálny fotoaparát pre PC používať | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 21. októbra 2006 09:57 |
| Thread Tools | |
| |