![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја сам хандсоме код начина добијања дигиталне ТВ у мојој спаваћој соби девојчице па је дошао преко дигиталне ТВ пријемник у облику УСБ стицк, да утикачи у стандардним УСБ порт она ПЦ? Да ли ико зна да ли су то било који добар и да ли мора бити у подручју тик до врата одашиљача? Његова управо сам покушао користећи интерни антена за тв у нашој кући, а пријем је лош. Опростите ако је ово у кривом форуму! хвала Деканат |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ееерм им није сасвим сигуран шта је овај усб стицк али имам тв картицу да сам ставио у мој лаптоп спојен на спољни Ариел ми омогућава да добијете фреевиеу
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтео бих замислити да раде у реду, али не и да је велик за пријем. Хтео добили ТВ картицу која има антену тбх.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мораћете ће вам пристојан Ариал за добар квалитет слике и звука.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видјела сам те на гаџет показују и они гледали у реду и да је добро у тестове мислим. ЦГ
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Имам лоше РАМ стицк ... али како да знам које од 4 је то? | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 10 | 12. јуна 2008 19:45 |
| Мем стицк грешку | робина80 | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 1 април 2008 12:51 |
| Стицк неисправан РАМ | даннырицхес | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 15 децембар 2007 10:23 |
| Нови Меморы Стицк! | коога | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 29 аугуст 2007 15:49 |
| Најбољи дигитални фотоапарати - потражња за дигиталне камере за ПЦ коришћења | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 21 октобар 2006 09:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |