![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я дивлюся на шляху отримання цифрового ТБ у моїй спальні дівчаток і натрапили на цифрове ТБ приймач у вигляді Stick USB, що підключається до комп'ютера стандартним портом USB вона? Хто-небудь знає, чи є ці будь-яка гарна і ви повинні бути в галузі права по сусідству з передавачем?! Його просто я спробував за допомогою внутрішньої антени для ТБ у нашому будинку і при паршиво. Вибачте, якщо це не в тому форумі! спасибо Дін |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm їм не зовсім впевнений, що це USB-палки, але у мене є телевізор картки, що я поклав у мій ноутбук підключений до зовнішнього Аріель, що дозволяє мені отримати Freeview
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, вони б працювати добре, але не більше, що за прийом. Я б отримати телевізор карту, яка має антену ТБХ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам необхідно мати гідну Arial за гарну якість ПІК & звуку.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я бачив це на гаджет показує, і вони дивилися порядку і добре зробив в ході випробувань, я думаю. CG
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Я маю поганий Stick пам'яті ... Але як я можу сказати, який з 4 це таке? | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 12 червня 2008 19:45 |
| Mem Stick помилку | robina80 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 1 квітня 2008 12:51 |
| Несправність Stick ОЗУ | dannyriches | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 15 грудня 2007 10:23 |
| Нові Memory Stick! | kooga | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 29 серпня 2007 15:49 |
| Кращі цифрові фотоапарати - шукає цифрові камери для ПК використання | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 21 жовтня 2006 09:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |