![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Имам нужда от помощ сграда / закупуване на бюджета Desktop. Аз съм разкъсан между изкупната предварително изградена марка и изграждане на upgradable бр. Компютърът ще бъде предимно за игра на покер и игри, когато добавиш добра графична карта. Накрая бих искал да тече два часа 24 "TFT monitiors в 1600 - 1200 резолюция Така че аз също може да правите с някои съвети за графични карти, които аз трябва да мисля за добавяне на няколко месеца. Игрите Бих искал да играя са NWN2 и UT3 Знам, че ще бъде борба за £ 300, този защо IM обмисля закупуването основен работния плот марка за сега и след това печели по-голям бюджет за закупуване на игри монтирам по-късно. Аз съм толкова объркани и имат нужда от нов компютър най-скоро, защото Im губи пари като не играя карти. Досега това е основния светлини; 160gb хард диск 2GB овен 2.4Ghz + 500 вата PSU Vista? Имам GT6600 карти, че може да използвате за средното време, така че предполагам, на AMD ще бъде начин да отида. Или £ 200-300 предварително създадени .. Ive се срещат само 2 от тези на ebuyer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вижте, ако нещо тук взема вашето въображение. Можете да промените всички модели, или, ако сте ги пръстен или имейл тях, те ще ви даде цитат за спецификационен ви хвърлят в тях.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие ще се нуждаете от дънната платка с PCI-E x16 платно ако започваш да се актуализира картата си в бъдеще. Също така се уверете, че 6600 не е AGP - ако тя е, вие ще трябва да получи бюджет PCI-E карта или дънна платка с борда графики причина тя няма да работи.
| |||
| |||
| Благодаря за replys Проверих сайта се, шевове много добър, но аз carnt поставят с тази шумна лаптоп за още една седмица. Времето е от значение най-така ще бъда и поръчка на стойност £ 200 основната система за офис от ebuyer утре (поради по-бързо им deliverly), така че мога да се върна на работа. Ще използваме тази временно, докато се запишете за крайна издокарвам игри, които ще купуват в бита през идните months.Then ще дарят тази cheapy с баща ми, който все още има PIII с победа ME .Аз ще се преглежда форум за NE> <т няколко месеца получаването на по-добра картина на системата ми сън, който аз ще се изразходва около £ 700 за! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от консултации за нов компютър Билд £ 250-300 Бюджет | bertie123 | Общи Хардуер Чат | 2 | 11-ти ноември 2009 година 23:05 |
| Моят приятел иска да построят компютър, неговият бюджет е $ 1300 | millindawilliams | Общи Хардуер Чат | 1 | 17 Юни 2009 23:43 |
| Как е моят изгради? - Строг бюджет (под 500 $) | amb3sc | Общи Хардуер Чат | 1 | 20 май 2009 16:38 |
| 1-ва ли Build - $ 800 бюджет | z32 | Общи Хардуер Чат | 8 | 1-во април 2009 13:01 |
| Моят бюджет за изграждане на 150quid! | slipend | Общи Хардуер Чат | 6 | 12 Авг 2007 11:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |