![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, potřebuju pomoct budova / koupi rozpočtu ploše. Jsem rozpolcená mezi nákupní předem postavený značky a budování aktualizovatelné ks. Počítač bude hlavně pro hraní pokeru na hraní a když jsem přidat dobrou grafickou kartou. Nakonec bych chtěl běžet dva 24 "TFT monitiors na 1600 - 1200 Usnesení Takže jsem mohl také udělat některé rady o grafické kartě, která by měla být i přemýšlet o přidání do několika měsíců. Na hry bych chtěl hrát se NWN2 a UT3 Vím, že to bude boj na 300 liber, to je důvod, proč im Zvažujete koupi základní značku desktopu za chvíli vítězství větší rozpočet na nákup herních plošinu později. Jsem tak zmatená i potřeba nových PC asap protože im ztrácí peníze ne hrací karty. Zatím se jedná o základní přehled; 160gigabajt pevného disku 2GB ram 2.4GHz + 500w PSU Vista? Mám GT6600 karta, která by mohla využít i pro střední dobu tak myslím, že AMD by cestu. Nebo Kč 200-300 předkompilované .. ive nalézt pouze 2 z nich na ebuyer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uvidíme, jestli něco tady bere vaše vymyšlené. Můžete přizpůsobit všechny modely, nebo pokud si je kruh nebo email nich, wil vám citovat pro jakýkoli spec vám hodit na ně.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vy budete potřebovat základní desku s PCI-E x16 lane když vy budete aktualizovat své karty v budoucnu. Také se ujistěte, vaše 6600 není AGP - pokud to je, vy budete muset dostat rozpočet PCI-E karty nebo základní deska s grafikou na palubě, protože je nebude fungovat.
| |||
| |||
| Díky za replys zkontrolovat i místa mimo, švy velmi dobrá, ale i carnt balení s tímto hlučný notebook pro další týden. Čas je nejdůležitější, tak jsem se objednávání 200 liber základní funkce systému z ebuyer zítra (vzhledem k jejich rychlé deliverly), takže mohu vrátit do práce. Budu používat tento dočasně zároveň i ušetřit až na konečný herní plošinu, která bude i koupit v bitech v příštích months.Then budu věnovat této cheapy to můj táta, který má před sebou ještě PIII s Win ME .Budu vlečnými sítěmi fórem pro ne> <t několik měsíců dostat lepší obraz mého snu systému, který bude i výdaje zhruba na 700 liber! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebujete poradit o novém počítači Sestavte Kč 250-300 Rozpočet | bertie123 | Obecné Hardware Chat | 2 | 11.listopadu 2009 23:05 |
| Můj kamarád se chce postavit počítač, jeho rozpočet je 1.300 dolarů | millindawilliams | Obecné Hardware Chat | 1 | 17. června 2009 23:43 |
| Jak to má stavět? - Strict rozpočtu (za $ 500) | amb3sc | Obecné Hardware Chat | 1 | 20. května 2009 16:38 |
| 1. Nikdy Kompiluje - $ 800 Rozpočet | Z32 | Obecné Hardware Chat | 8 | 1. Duben 2009 13:01 |
| Můj rozpočet na vybudování 150quid! | slipend | Obecné Hardware Chat | 6 | 12. srpen 2007 11:05 |
| Thread Nástroje | |
| |