μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

DILEMA, prebuilt ή οικοδόμηση; προϋπολογισμό £ 300

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 07:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Default DILEMA, prebuilt ή οικοδόμηση; προϋπολογισμό £ 300

Hi all, I need help κτίριο / αγοράζοντας ένα προϋπολογισμό desktop.
Είμαι διχασμένη μεταξύ των τιμών αγοράς προ κατασκευαστεί εμπορικό σήμα και την οικοδόμηση μιας αναβαθμίσιμα τεμ.
Ο υπολογιστής θα είναι κυρίως για πόκερ για gaming και όταν προσθέσετε μια καλή κάρτα γραφικών.
Τελικά, θα ήθελα να εφαρμόζουν δύο 24 "TFT monitiors σε 1600 - 1200 ψήφισμα
Γι 'αυτό θα μπορούσε επίσης να κάνει με κάποιες συμβουλές για την κάρτα γραφικών που θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την προσθήκη σε λίγους μήνες.
Τα παιχνίδια θα ήθελα να παίξουν οι NWN2 και UT3

Ξέρω ότι θα είναι ένας αγώνας για £ 300, thats γιατί im εξετάζει την αγορά ενός βασικού μάρκας επιφάνεια εργασίας για σήμερα και στη συνέχεια, κερδίζοντας έναν μεγαλύτερο προϋπολογισμό για να αγοράσει ένα gaming εξέδρας αργότερα.
Είμαι τόσο συγκεχυμένη i ανάγκη η νέα τεμ ASAP γιατί im χάσει χρήματα με το να μην παίζουν χαρτιά.

Μέχρι στιγμής αυτό είναι το βασικό περίγραμμα?
160GB σκληρό δίσκο
2GB RAM
2.4Ghz +
500W PSU
Vista;
Έχω μια κάρτα GT6600 ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για το χρονικό διάστημα μέχρι Μάλλον η AMD θα είναι ο τρόπος για να προχωρήσουμε.

Ή £ 200-300 prebuilt .. IVE μόνο 2 από αυτές βρέθηκαν σε ebuyer
Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 10:21
Ομάδα Δωρητών

Δες αν κάτι εδώ λαμβάνει το φανταχτερό. Μπορείτε να προσαρμόσετε όλα τα μοντέλα, ή, αν τους δακτυλίους ή το email τους, Wil να σας δώσει μια προσφορά για κάθε spec πετάτε σε αυτούς.
Επίσης, εάν θέλετε να οικοδομήσει μόνος σου, έχουν mobo / cpu δέσμες εδώ

Έχω πολλά προέρχονται από το PC τους και έχουν πάντα αξιόπιστο και πολύ χρήσιμο.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 06:04
Ομάδα Δωρητών

Θα πάμε να χρειάζονται μια μητρική πλακέτα με μια PCI-E x16 λωρίδα Αν πρόκειται για την ενημέρωση της κάρτας σας στο μέλλον. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το 6600 δεν είναι AGP - αν είναι, πηγαίνετε να χρειαστεί να πάρετε μια προϋπολογισμού PCI-E κάρτα ή μια μητρική πλακέτα με εποχούμενη γραφικών αιτία δεν θα λειτουργεί.

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 10:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για τα replys Έλεγξα το site αναφέρονται, ραφές πολύ καλή, αλλά θ carnt συσκευασμένα με αυτό το θορυβώδες laptop για άλλη μία εβδομάδα.
Ο χρόνος είναι από τα πιο σημαντικό γι 'αυτό θα πρέπει να διατάσσει μια £ 200 βασικό σύστημα γραφείου ebuyer από αύριο (λόγω της ταχείας deliverly), ώστε να μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του.
Θα χρησιμοποιήσετε αυτήν προσωρινά ενώ θ αποθηκεύσετε για τελική gaming εξέδρας που θα αγοράσετε σε bits τα επόμενα months.Then θα δωρίσουν αυτό cheapy να τον πατέρα μου, που εξακολουθεί να έχει κερδίσει με PIII ME.
Θα είναι το φόρουμ για την αλιεία με τράτες το ne> <t λίγους μήνες έχουμε και καλύτερη εικόνα των ονείρων μου σύστημα, το οποίο θα δαπανών γύρω στις £ 700!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.