![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, trebam pomoć zgrada / kupovina proračuna desktop. Ja sam rastrgan između kupuju unaprijed izgrađen brand i izgradnja upgradable PC. Računalo će se uglavnom za igranje poker i igre kada sam dobar dodaj grafičkom karticom. Na kraju bih želio pokrenuti dva 24 "TFT monitiors at 1600 - 1200 rezolucijom Tako i ja mogao napraviti sa neki savjet o grafičkom karticom koja mi treba razmišljati o dodavanju u nekoliko mjeseci. Pobjednik "na psihologiju" Želio bih igrati se NWN2 i UT3 Znam da će biti borba za £ 300, koji razmišljaju zašto im kupnju osnovnih brand desktop za sada, a zatim dobitnu veći budžet za kupnju gaming katarka kasnije. Ja sam toliko zbunjena Trebam novi pc što gubimo jer im novac ne igraće karte. Do sada je to osnovni obris; 160GB hard disk 2GB RAM-a + 2.4Ghz 500w PSU Vista? Imam GT6600 kartice da bih mogao koristiti za to vrijeme pa sam pogodite AMD bi bio način da se ići. Ili £ 200-300 prebuilt .. imam samo 2 od tih pronađena na ebuyer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vidite, ako ništa ovdje uzima vaše fancy. Možete prilagoditi svim modelima, ili, ako ih prsten ili ih poslati e-poštom, oni će vam dati citat iz bilo kojeg spec. vas baciti na njih.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idete da je potrebna matična ploča sa PCI-E x16 lane ako idete da ažurirate svoju karticu u budućnosti. Također provjerite da li vaš 6600 AGP nije - ako je, idete da je potrebno da dobijete proračun PCI-E kartice odnosno matične ploče sa onboard grafika uzrok to neće raditi.
| |||
| |||
| Hvala za jedan dan replys i provjeren site out, šavova jako dobre ali ja carnt staviti gore sa ovaj galamljiv laptop za drugi tjedan. Vrijeme je od najatraktivnijih važnost pa ću biti 200 £ naručujete osnovni sustav iz ureda ebuyer sutra (zbog brze deliverly) tako da ja mogu vratiti na posao. Ja ću koristiti ovu privremeno dok ste se za ultimate gaming katarka koju ću kupiti u bita u narednim months.Then ću donirati cheapy na ovaj moj tata, koji još uvijek ima PIII sa win ME .Ja ću biti trawling forum za ne> <t nekoliko mjeseci uzimajući bolji sliku moj san sustav koji će se i potrošnja oko £ 700 dana! |