![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, i need help épület / felvásárlási költségvetése asztalon. Én sújtotta a felvásárlást egy előre beépített márka és az épület egy Frissíthető db. A számítógép elsősorban játék, és a póker szerencsejáték, ha adhatok egy jó grafikus kártya. Végül szeretném futtatni két 24 "TFT monitiors a 1600 - 1200 felbontás Így is van néhány tanácsot, amely grafikus kártya kellene gondolkozni hozzá pár hónap. A játékok Szeretnék játszani a NWN2 és az UT3 Tudom, hogy ez lesz a harc a 300 £, amit miért im vásárlásán alap márka Desktop most majd nyertes nagyobb költségvetése vásárolni Gaming fúrótoronyhoz később. Annyira confused szükségem van az új pc asap, mert im veszít pénzt nem játékkártyák. Eddig ez az alapvető vázlatot; 160GB hard drive 2GB RAM 2.4GHz + 500W tápegység Vista? Van egy GT6600-kártya, amit az átlagos használati időt úgy gondolom az AMD lenne a megfelelő módszer. Vagy £ 200-300 prebuilt .. ive csak találtam 2 Ezen a ebuyer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nézd meg semmit itt úgy a képzelet. Segítségével testre minden típus vagy, ha csörög, vagy e-mailben őket, wil kapsz egy idézet minden spec akkor dobja őket.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maga lesz szüksége az alaplap egy PCI-E x16 Lane, ha lesz frissítés a kártya a jövőben. Ugyancsak ellenőrizze, hogy a 6600 nem AGP - ha így van, akkor lesz szükség, hogy a költségvetés a PCI-E kártyával vagy az alaplap a fedélzeten grafikus oka, hogy nem fog működni.
| |||
| |||
| Köszönöm a replys Megnéztem az oldalon ki, a varratok nagyon jó, de én carnt fel ezzel a zajos laptop számára egy hétig. Az idő a legfontosabb tehát én lesz megrendelés a 200 £ alapvető irodai rendszer ebuyer holnap (köszönhetően a gyors deliverly) so i can get back to work. Majd használja ezt ideiglenesen, amíg akár egy végső Gaming fúrótoronyhoz amit vásárol bitben az elkövetkező months.Then fogok donate e cheapy az apámmal, aki még mindig a győzelem PIII ME .Majd húzóhálóshalászat a fórum nem a> <t néhány hónapban kapok egy képet az álmom, amely leszek kiadások mintegy 700 £ on! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tanácsra van szüksége, új Pc Build Ft 250-300 költségvetés | bertie123 | Általános fémáru Chat | 2 | November 11, 2009 23:05 |
| A barátom azt akarja, hogy a számítógép, a költségvetés 1300 $ | millindawilliams | Általános fémáru Chat | 1 | 17. június 2009 23:43 |
| Hogy van az én építeni? - Szigorú költségvetés (a $ 500) | amb3sc | Általános fémáru Chat | 1 | 20. május 2009 16:38 |
| 1. Soha Testfelépítés - $ 800 költségvetés | z32 | Általános fémáru Chat | 8 | 1. április 2009 13:01 |
| Saját költségvetés építhessék 150quid! | slipend | Általános fémáru Chat | 6 | 12. augusztus 2007 11:05 |
| Téma eszközök | |
| |