![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, אני צריך עזרה בנייה / תקציב לקנות שולחן העבודה. אני נקרע בין קונה מראש נבנה מותג ובנייה של upgradable PC. המחשב יהיה בעיקר על משחק פוקר ואת המשחקים כשאני להוסיף כרטיס גרפי טוב. בסופו של דבר אני רוצה להריץ שני 24 "TFT monitiors ב 1600 - 1200 רזולוציה אז גם אני יכול לעשות עם כמה עצות על כרטיס המסך שבו אני צריך לחשוב על הוספת בעוד מספר חודשים. את המשחקים שאני רוצה לשחק הם NWN2 ו UT3 אני יודע שזה יהיה מאבק על £ 300, זה למה im שוקלים לקנות מותג שולחניים בסיסית לעת עתה ולאחר מכן המנצח תקציב גדול כדי לקנות לבוש המשחקים מאוחר יותר. אני כל כך מבולבל, אני צריך את המחשב החדש בהקדם האפשרי כי IM מפסידים כסף לא משחק קלפים. עד כה זה הוא מתאר את בסיסי; כונן קשיח 160GB 2GB ראם + 2.4Ghz 500w PSU Vista? יש לי כרטיס GT6600, כי אני יכול להשתמש עבור מתכוון שעה אז אני מניח את AMD יהיה את כל הכבוד. או 200-300 ליש"ט .. prebuilt ive מצא רק 2 אלה על ebuyer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לראות אם משהו כאן לוקח את אשליה. אתה יכול כל דגמי customise או, אם אתה מצלצל להם או דוא"ל אותם, הם Wil לתת לך הצעת מחיר עבור כל spec לך לזרוק לעברם.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך ללכת לוח האם עם PCI-E x16 נתיב אם אתה הולך לעדכן את כרטיס האשראי שלך בעתיד. כמו כן, ודא 6600 אינו AGP - אם זה, אתה צריך ללכת כדי לקבל תקציב PCI-E הכרטיס או לוח האם עם גרפיקה onboard כי זה לא יעבוד.
| |||
| |||
| תודה על replys בדקתי את האתר, seams מאוד טוב אבל אני carnt להשלים עם זה רועש הנייד לעוד שבוע. הזמן הוא בעל חשיבות מרבית כך יהיה אני מזמין 200 פאונד מערכת Office Basic ממחר ebuyer (בשל deliverly מהירה שלהם) כדי שאוכל לחזור לעבודה. אשתמש זה באופן זמני, בזמן שאני לשמור על מעטה של המשחק האולטימטיבית שאני יקנה ב BITS מעל months.Then אני בא לתרום cheapy זה אבא שלי, אשר עדיין יש PIII עם לזכות ME .אני אהיה trawling הפורום ne> <כמה חודשים לא מקבל תמונה טובה יותר של המערכת חלום שבו אני מבלה יהיה סביב 700 ליש"ט על שלי! |