![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all, I need help Konstrukcijos / pirkimo biudžeto darbalaukyje.
I'm torn tarp pirkimo iš anksto pastatė prekės ir statybos atsinaujinti PC. Kompiuteris iš esmės bus žaisti pokerio lošimų, kai aš dedu geros grafikos plokštę. Galiausiai norėčiau paleisti du 24 "TFT monitiors ne 1600-1200 rezoliucija Taigi aš taip pat galėtų padaryti kai kurias rekomendacijas dėl grafinės kortelės, man reikia galvoti apie pridedant į kelis mėnesius. Žaidimai norėčiau žaisti yra NWN2 ir UT3 Žinau, kad bus apie £ 300 kova, Thats why im ketinate įsigyti pagrindinių prekių Desktop dabar ir tada laimėti didesnį biudžetą, nusipirkti žaidimus įlaidai vėliau. I'm so confused turiu naują kompiuterį, artimiausiu metu, nes jiems prarasti pinigus ne žaidimui skirtų kortų. Iki šiol tai bruožais; 160GB kietasis diskas 2GB RAM 2.4GHz + 500W PSU Vista? Turiu GT6600 kortelę, kad galėčiau naudotis tai laiko, todėl manau AMD būtų nuveikti. Arba £ 200-300 binarinius .. IVE galima rasti tik 2 iš šių ebuyer |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar kas čia mano savo išgalvotas. Jūs galite pritaikyti visus modelius arba, jei žiedas juos arba elektroniniu paštu, jie pas tau citata už bet spec galite mesti į juos.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
You're going to reikia su PCI plokštė-E x16 Lane Jei ketinate atnaujinti savo kortelę į ateitį. Taip pat įsitikinkite, kad jūsų 6.600 neturi AGP - jei jis yra, you're going būtina gauti biudžeto PCI-E kortele arba su grafika laive priežastis ji neveiks plokštę.
|
|||
|
|||
|
Ačiū už Replys I patikrinti svetainės dėmesį siūlės labai gerai, bet aš carnt taikstytis su šio triukšmingo nešiojamas kompiuteris už kitą savaitę.
Laikas yra svarbiausi, kad man bus Rikiavimas 200 £ pagrindinio Office sistemos iš ebuyer rytoj (dėl jų greitai deliverly), kad galėčiau grįžti į darbą. Aš būsiu naudoti laikinai, kol aš sutaupyti už neprilygstamą žaidimų platformą, kuri man bus įsigyti bitais per ateinančius months.Then Aš Paremkite šį cheapy mano tėtis, kuris vis dar PIII su win ME .I'll be tralavimo forumas NE> <T kelis mėnesius gauti geresnį vaizdą apie mano svajonė sistemą, kurioje Aš išleisti maždaug apie 700 £! |