![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, i need palīdzība ēka / iepirkšana budžets desktop. I'm torn starp pirkšanas pirms uzcelta zīmols un ēkas upgradable gab. Dators būs galvenokārt, lai spēlētu pokeru uz un spēļu kad es pievienot labas grafikas karte. Galu galā es vēlētos darboties divi 24 "TFT monitiors pie 1600-1200 rezolūcija Lai es varētu rīkoties arī ar padomu, kas grafiskā karte Es būtu domāt par pievienot kas dažu mēnešu laikā. Spēles es gribētu spēlēt ir NWN2 un UT3 Es zinu, ka būs cīņa par 300 £ thats kāpēc im vērā pērkot pamata zīmolu Desktop tagad un tad uzvarēt lielāku budžetu, lai iegādātos spēļu platformas vēlāk. Es esmu tik sajaukt Man vajag jaunu pc ASAP, jo im zaudēt naudu, ne spēļu kārtis. Ciktāl tas ir pamatnoteikumus; 160GB cietais disks 2GB RAM 2.4GHz + 500W Vista? Man ir GT6600 karti, ka es varētu izmantot šo laiku, tāpēc es domāju, amd būtu ceļš. Vai £ 200-300 iebūvētām .. IVE tikai atraduši 2 no šiem ebuyer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Redzēt, ja kaut kas šeit notiek jūsu iedomātā. Jūs varat pielāgot visas modeļus vai, ja Jums zvana tos, vai e-pastu viņiem, viņi wil jums citēt jebkuru spec jums mest pie viņiem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs esat būs nepieciešama mātesplate ar PCI-E x16 joslu, ja jūs gatavojas atjaunināt savu karti nākotnē. Tāpat pārliecinieties, ka jūsu 6.600 nav AGP - ja tā ir, jūs būs nepieciešama, lai saņemtu budžeta PCI-E karti vai mātesplati ar borta grafikas izraisīt tas nedarbosies.
| |||
| |||
| Paldies par replys piereģistrējos site out, šuves ļoti labi, bet es carnt jāsamierinās ar šo skaļš klēpjdatoru vēl nedēļu. Laiks ir vissvarīgākās, tā man būs pasūtīšanai 200 £ pamata birojs sistēmu no ebuyer rīt (sakarā ar to ātri deliverly), lai es varētu nokļūt atpakaļ pie darba. Es izmantošu šo laiku, kamēr es ietaupīt uz galveno spēļu izmēģināšanas stendu, kas es nopirkt bitos nākamajās months.Then es ziedot šo cheapy manam tētis, kurš vēl ir PIII ar win ME .Es būšu tralēšanas forums, ne> <t mēnešos arvien labāku priekšstatu par manu sapņu sistēmu, kas man būs izdevumu apmēram £ 700 par! |