![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, I need help budowę / kupno budżetu pulpicie. Jestem rozdarty między kupnem wstępnie zbudowane budowania marki i modernizacji komputera. Komputer będzie głównie do gry w pokera i gier kiedy dodać dobrą kartę graficzną. Docelowo chciałbym, aby uruchomić dwie 24 "TFT monitiors w 1600 - 1200 rozdzielczości Więc może także z niektórych rad, na którym karty graficznej i powinno być myślenie o dodanie w ciągu kilku miesięcy. Gry Chciałbym play NWN2 i UT3 Wiem, że będzie to walka na £ 300, to dlaczego im rozważa zakup podstawowego marki pulpit teraz, a następnie wygranie większy budżet na zakup gier rig później. I'm so confused Potrzebuję nowego pc ASAP, ponieważ im nie tracąc pieniądze karty do gry. Jak dotąd jest to podstawowy zarys; 160 GB dysk twardy 2GB RAM 2,4 GHz + 500W PSU Vista? Mam GT6600 karty i może używać w odpowiednim czasie, tak i guess AMD będzie droga. Lub £ 200-300 prekompilowanych .. Znaleziono 2 ive tylko tych na ebuyer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zobacz czy coś tu zajmuje your fancy. Można dostosować wszystkie modele lub, jeśli ich pierścienia lub email nich, wil dać cytatem wszelkich spec można rzucać na nich.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're going to potrzebna jest płyta z PCI-E x16 lane jeśli będzie aktualizacji karty w przyszłości. Również upewnić się, że 6600 nie jest AGP - jeśli jest, można będzie uzyskać budżetu PCI-E lub karty pokładowej grafiki z płytą główną przyczyną nie będzie działać.
| |||
| |||
| Thanks for the replys i sprawdzone na miejscu, szwy bardzo dobre, ale i carnt pakowane z tym hałaśliwym laptop do innego tygodnia. Czas jest najbardziej istotne i tak będą nakazującej £ 200 podstawowych Office System z ebuyer jutro (ze względu na ich szybkie deliverly), więc mogę wrócić do pracy. Będę korzystać z tej tymczasowo podczas i zapisać się do ostatecznego platformę do gier, które będą kupować bitów w ciągu najbliższych months.Then i będzie oddanie tego cheapy do mojego taty, który nadal ma PIII z win ME .I'll be trałowania forum ne> <t kilku miesięcy coraz lepszy obraz moich marzeń i system, który będzie wydatków na około £ 700! |