mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Dilema, prebuilt sau construi? £ 300 buget

Reply

Thread Tools
Old 14 ianuarie 2008, 07:06
Noile state Group

Default Dilema, prebuilt sau construi? £ 300 buget

Bună tuturor, am nevoie de ajutor pentru construirea / cumpărare de un buget de birou.
Sunt rupt de cumpărare între o pre construit de brand şi de a construi o upgradable buc.
Computerul va fi în principal pentru joc poker şi de jocuri, pe când i se adaugă o placă grafică.
În cele din urmă i-ar plăcea să rulaţi două 24 "TFT monitiors la 1600 - 1200 rezoluţie
Aşa că i s-ar putea face cu câteva sfaturi pe care i placă grafică ar trebui să se gândesc la adăugarea în câteva luni.
Jocuri i-ar plăcea să joc sunt NWN2 şi UT3

Stiu ca va fi o luptă pe £ 300, thats de ce im considerare cumpărarea unui brand de bază pentru desktop-te acum si apoi castigatoare un buget mai mare de jocuri, pentru a cumpara o ţinută mai târziu.
Sunt atât de confuz Am nevoie de un PC nou, urgent, deoarece im a pierde bani, nu de carti de joc.

Până în prezent, aceasta este schema de bază;
160GB hard drive
2GB RAM
2.4Ghz +
500W PSU
Vista?
Am o carte de GT6600 că i-ar putea folosi de timp atât de Cred ca AMD ar fi, în mod de a merge.

Sau un £ 200-300 prebuilt .. ive găsit doar pe 2 din aceste ebuyer
Old 14 ianuarie 2008, 10:21
Grupul de donator

A se vedea nimic, dacă aici ia-ţi place. Aveţi posibilitatea să particularizaţi toate modelele sau, dacă le inel sau e-mail, ei va dau un citat pentru orice spec. te arunca la ei.
De asemenea, dacă doriţi să-l construiască singur, pe care le-au mobo / cpu pachete aici

Am mai multe PC-ul de origine de la ei şi le-au fost întotdeauna de încredere şi de foarte mare ajutor.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 15 ianuarie 2008, 06:04
Grupul de donator

Te duci la nevoie de o placa de bază cu un PCI-E x16 banda dacă mergi pentru a vă actualiza cardul în viitor. De asemenea, asiguraţi-vă că 6600 nu este AGP - în cazul în care este, mergi la nevoie pentru a obţine un buget PCI-E carte sau o placa de bază cu grafică la bord cauza el nu va funcţiona.

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 15 ianuarie 2008, 10:06
Noile state Group

Multumesc pentru replys am verificat site-ul afara, pare foarte bun, dar am pus carnt cu acest zgomot laptop pentru o altă săptămână.
Timpul este de cea mai importanta asa ca am o comanda va fi de £ 200 de sistem de bază de birou de la ebuyer mâine (din cauza lor rapid deliverly) ca sa pot sa ma intorc la lucru.
Voi utiliza acest temporar, în timp ce i salva până pentru un final de joc ţinută care i se va cumpăra în biţi, în următorii months.Then i va dona acest cheapy la tatăl meu, care mai are încă un PIII cu câştiga ME.
Voi fi năvodit pe forum pentru a ne> <câteva luni nu beneficiază de o mai bună imagine a mea de vis, care i se va petrece în jur de £ 700 pe!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.