![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bună tuturor, am nevoie de ajutor pentru construirea / cumpărare de un buget de birou.
Sunt rupt de cumpărare între o pre construit de brand şi de a construi o upgradable buc. Computerul va fi în principal pentru joc poker şi de jocuri, pe când i se adaugă o placă grafică. În cele din urmă i-ar plăcea să rulaţi două 24 "TFT monitiors la 1600 - 1200 rezoluţie Aşa că i s-ar putea face cu câteva sfaturi pe care i placă grafică ar trebui să se gândesc la adăugarea în câteva luni. Jocuri i-ar plăcea să joc sunt NWN2 şi UT3 Stiu ca va fi o luptă pe £ 300, thats de ce im considerare cumpărarea unui brand de bază pentru desktop-te acum si apoi castigatoare un buget mai mare de jocuri, pentru a cumpara o ţinută mai târziu. Sunt atât de confuz Am nevoie de un PC nou, urgent, deoarece im a pierde bani, nu de carti de joc. Până în prezent, aceasta este schema de bază; 160GB hard drive 2GB RAM 2.4Ghz + 500W PSU Vista? Am o carte de GT6600 că i-ar putea folosi de timp atât de Cred ca AMD ar fi, în mod de a merge. Sau un £ 200-300 prebuilt .. ive găsit doar pe 2 din aceste ebuyer |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A se vedea nimic, dacă aici ia-ţi place. Aveţi posibilitatea să particularizaţi toate modelele sau, dacă le inel sau e-mail, ei va dau un citat pentru orice spec. te arunca la ei.
De asemenea, dacă doriţi să-l construiască singur, pe care le-au mobo / cpu pachete aici Am mai multe PC-ul de origine de la ei şi le-au fost întotdeauna de încredere şi de foarte mare ajutor. Sistemul meu: Home Build
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Te duci la nevoie de o placa de bază cu un PCI-E x16 banda dacă mergi pentru a vă actualiza cardul în viitor. De asemenea, asiguraţi-vă că 6600 nu este AGP - în cazul în care este, mergi la nevoie pentru a obţine un buget PCI-E carte sau o placa de bază cu grafică la bord cauza el nu va funcţiona.
|
|||
|
|||
|
Multumesc pentru replys am verificat site-ul afara, pare foarte bun, dar am pus carnt cu acest zgomot laptop pentru o altă săptămână.
Timpul este de cea mai importanta asa ca am o comanda va fi de £ 200 de sistem de bază de birou de la ebuyer mâine (din cauza lor rapid deliverly) ca sa pot sa ma intorc la lucru. Voi utiliza acest temporar, în timp ce i salva până pentru un final de joc ţinută care i se va cumpăra în biţi, în următorii months.Then i va dona acest cheapy la tatăl meu, care mai are încă un PIII cu câştiga ME .Voi fi năvodit pe forum pentru a ne> <câteva luni nu beneficiază de o mai bună imagine a mea de vis, care i se va petrece în jur de £ 700 pe! |