![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, potřebuju pomoct budova / kúpe rozpočtu ploche. Som rozpolcená medzi nákupnou vopred postavený značky a budovanie aktualizovateľné ks. Počítač bude hlavne na hranie pokru na hranie a keď som pridať dobrou grafickou kartou. Nakoniec by som chcel plynúť dva 24 "TFT monitiors na 1600 - 1200 Uznesenie Takže som mohol tiež urobiť niektoré rady o grafickej karte, ktorá by mala byť aj premýšľať o pridanie do niekoľkých mesiacov. Na hry by som chcel hrať sa NWN2 a UT3 Viem, že to bude zápas o 300 libier, to je dôvod, prečo im zvažuje kúpu základné značku desktopu za chvíľu víťazného väčší rozpočet na kúpu herné plošinu neskôr. Jsem tak zmatená aj potreba nových PC asap pretože im stráca peniaze ne hracie karty. Ak to je v hlavných rysoch; 160gigabajt pevného disku 2GB ram 2.4GHz + 500w PSU Vista? Mám GT6600 karta, ktorá by mohla využiť aj pre strednú dobu tak myslím, že AMD by cestu. Alebo £ 200-300 prebuilt .. IVE našli iba 2 z nich o ebuyer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uvidíme, jestli něco tady berie vaše vymyslené. Môžete prispôsobiť všetky modely, alebo ak si je kruh alebo email nich, wil vám citovať pre akýkoľvek spec vám hodiť na ne.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vy budete potrebovať základnú dosku s PCI-E x16 lane keď vy budete aktualizovať svoje karty v budúcnosti. Tiež sa uistite, vaša 6600 nie je AGP - ak to je, vy budete musieť dostať rozpočet PCI-E karty alebo základná doska s grafikou na palube, pretože je nebude fungovať.
| |||
| |||
| Vďaka za replys skontrolovať aj miesta mimo, švy veľmi dobrá, ale aj carnt balenia s týmto hlučný notebook pre ďalší týždeň. Čas je najviac dôležité, tak aj bude objednaním 200 libier základného balíka Office z ebuyer zajtra (vzhľadom na ich rýchle deliverly), takže môžem vrátiť do práce. Budem používať tento dočasne zároveň aj ušetriť až na konečný herný plošinu, ktorá bude aj kúpiť v bitoch v najbližších months.Then budem venovať tejto cheap to môj otec, ktorý má pred sebou ešte PIII s Win ME .I'll be vlečným fórum pre ne> <t niekoľko mesiacov dostať lepší obraz môj sen, ktorý bude aj výdavkov o približne 700 libier! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujete poradiť o novom počítači Zostavte Sk 250-300 Rozpočet | bertie123 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 11. novembra 2009 23:05 |
| Môj kamarát sa chce postaviť počítač, jeho rozpočet je 1.300 dolárov | millindawilliams | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 17. júna 2009 23:43 |
| Ako to má stavať? - Strict rozpočtu (za $ 500) | amb3sc | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 20. mája 2009 16:38 |
| 1. Nikdy Kompiluje - $ 800 Rozpočet | Z32 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 1. Apríl 2009 13:01 |
| Môj rozpočet na vybudovanie 150quid! | slipend | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 12. august 2007 11:05 |
| Thread Tools | |
| |