![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, ја потреба помоћ зграда / куповина буџета десктоп. Ја сам растргнати између купују унапред изграђен бранд и изградња упградабле ПЦ. Рачунар ће се углавном за играње покер и игре када сам добар додај графичком картицом. На крају бих желео да покрене два 24 "ТФТ монитиорс ат 1600 - 1200 резолуцијом Тако и ја могао направити са неки савет о графичком картицом која ми треба размишљати о додавању у неколико месеци. Победник "на психологију" Желео бих играти се НУН2 и УТ3 Знам да ће бити борба за £ 300, који размишљају зашто им куповину основних бранд десктоп за сада, а затим добитна већи буџет за куповину гаминг катарка касније. Ја сам толико збуњена Требам нови пц шта губимо јер им новац не играће карте. До сада је то основни обрис; 160ГБ хард диск 2ГБ РАМ-а + 2.4Гхз 500у псу Виста? Имам ГТ6600 картице да бих могао користити за то време па сам погодите АМД би био начин да се иде. Или £ 200-300 пребуилт .. имам само 2 од тих пронађена на ебуыер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видите, ако ништа овде узима ваше фанцы. Можете прилагодити свим моделима, или, ако их прстен или их послати е-поштом, они ће вам дати цитат из било којег спец вас бацити на њих.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Идете да је потребна матична плоча са ПЦИ-Е кс16 лане ако идете да ажурирате своју картицу у будућности. Такође проверите да ли ваш 6600 АГП није - ако је, идете да је потребно да добијете буџет ПЦИ-Е картице односно матичне плоче са онбоард графика узрок то неће радити.
| |||
| |||
| Хвала за један дан реплыс и проверена сите оут, шавова јако добре али ја царнт ставити горе са овај галамљив лаптоп за други викенд. Време је од најатрактивнијих важност па ћу бити 200 £ наручујете основни систем из канцеларије ебуыер сутра (због брзе деливерлы) тако да ја могу вратити на посао. Ја ћу користити ову привремено док сте се за ултимате гаминг катарка коју ћу купити у бита у наредним монтхс.Тхен ћу донирати цхеапы на овај мој тата, који још увек има ПИИИ са уин МЕ .Ја ћу бити траулинг форум за не> <т неколико месеци узимајући бољи слику мој сан систем који ће се и потрошња око £ 700 дана! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Потребан савет за нови рачунар Направите £ 250-300 буџета | бертие123 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 11. новембар 2009 23:05 |
| Мој пријатељ жели изградити рачунарски, његов буџет је $ 1300 | миллиндауиллиамс | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 17. јуна 2009 23:43 |
| Како је мој граде? - Строго буџета (по $ 500) | амб3сц | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 20 мај 2009 16:38 |
| 1. Саставите икад - 800 $ буџета | з32 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 1 април 2009 13:01 |
| Мој буџет за изградњу 150куид! | слипенд | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 12 аугуст 2007 11:05 |
| Тхреад Тоолс | |
| |