az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Dilema, prebuilt veya inşa? 300 YTL bütçe

Reply

Konu Araçları
Old 14 Ocak 2008, 07:06
Yeni Üye Grubu

Default Dilema, prebuilt veya inşa? 300 YTL bütçe

Hi all, I need bina yardımcı / bir bütçe masaüstü satın.
Ben önceden yapılmış marka satın alma ve upgradable adet bina arasında parçalanmış yaşıyorum.
Bilgisayar ana ve oyun ne zaman iyi bir grafik kartı eklemek Poker oynamak için olacak.
Sonunda ben 1600 iki 24 "TFT monitiors çalıştırmak istersiniz - 1200 çözünürlük
Ben de grafik kartı bir kaç ay içinde ekleyerek düşünüyor olmalı bazı tavsiyeler ile yapabilirsiniz.
Oyunlar Ben oynamaya NWN2 ve UT3 istiyorum

Ben £ 300 bir mücadele olacak, şu bilgileri neden sohbet şimdi için temel bir marka masaüstü almayı düşünüyor ve daha sonra bir oyun teçhizat satın almak için daha büyük bir bütçe kazanan.
Öyle, çünkü sohbet kartları oynamıyorum para kaybetme i yeni PC asap gerekir karıştı yaşıyorum.

Şimdiye kadar bu temel taslak olduğunu;
160gb sabit disk
2GB RAM
2.4GHz +
500W PSU
Vista?
Bir GT6600 kart i anlamına zaman i AMD tahmin çıkmak için yol olacağını kullanabilirsiniz var.

Veya YTL 200-300 prebuilt .. ive sadece ebuyer 2 bu bulundu
Old 14 Ocak 2008, 10:21
Bağış Grubu

Herhangi bir bakın burada kendinize özgü alır. Veya tüm modellerde özelleştirebilirsiniz varsa onları veya e-posta onlara halka, bu wil herhangi bir Onlara atmak için özel bir teklif verin.
Ayrıca, eğer kendiniz yapmak isterseniz, bu var mobo / CPU desteler burada

Birden çok bilgisayar onlardan ve onlar her zaman ve çok yararlı güvenilir olması kaynaklı ettik.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 15 Ocak 2008, 06:04
Bağış Grubu

Eğer gelecekte kart güncelleme olacak bir PCI bir anakart-E x16 şeride ihtiyacınız olacak. Ayrıca, 6600 AGP olmadığından emin olun - E kart veya Teknede grafik it won't work neden olan bir anakart bir bütçe PCI-almak gerekir gidiyoruz eğer öyle.

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 15 Ocak 2008, 10:06
Yeni Üye Grubu

Bu replys i sayesinde, çok iyi ama başka bir hafta için bu gürültülü dizüstü ile çıkarmak carnt dikişleri site kontrol.
Zaman en önemli bu yüzden ebuyer yarın bir £ 200 temel ofis sistemi sipariş edilecektir (onların hızlı deliverly için) bu yüzden geri işe alabilirim kaynaklanıyor.
Süre i paramparça önümüzdeki months.Then Orada satın alacak olan eşsiz bir oyun donatmak için hala ME kazanan bir PIII var babam bu cheapy bağış olacaktır kaydedebilirsiniz Bu geçici olarak kullanacağız.
Ben NE için> Forumda trawling duyarız <değil birkaç ay I £ 700 civarında harcama da olacak benim rüya sisteminin daha iyi bir resim elde!
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından