![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, мені потрібна допомога Будівництво / покупка бюджет робочого столу. Я розривався між покупкою попередньо побудували брендів і будівництво оновлено шт. Комп'ютер буде в основному для гри в покер і в іграх, коли я додати хорошу відеокарту. Врешті-решт я хотів би запустити два 24 "TFT monitiors на 1600 - 1200 Так що я міг також зробити деякі поради, на яких я графічної карти повинні думати про додавання протягом декількох місяців. Ігри я хотів би грати є NWN2 і UT3 Я знаю, це буде боротьба на £ 300, Thats, чому їм розглядає можливість придбання основного робочого бренду то й виграти великий бюджет, щоб купити гру Ріг пізніше. Я так розгубився, мені потрібні нові ПК можна скоріше, оскільки їм втрачати гроші, не грали в карти. Поки це основні контури; Жорсткий диск 160Гб 2GB RAM 2.4Ghz + 500W PSU Перспектива? У мене є карта GT6600, що я міг би використовувати для середнього часу, тому я думаю, AMD буде шлях. Або £ 200-300 Двійкові .. Ive знайти тільки 2 з них на Ebuyer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі чого-небудь тут приймає ваші фантазії. Ви можете налаштувати всі моделі, або, якщо ви зателефонуєте їм або по електронній пошті, вони Віль дати вам кошторис для будь-якої специфікації ви кидаєте на них.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти будеш потрібна материнська плата з PCI-E x16 смугу, якщо ви збираєтеся для оновлення карт в майбутньому. Також переконайтеся, що це не 6600 AGP - якщо це так, ти будеш необхідно отримати бюджет PCI-E Card або материнської плати з вбудованою графікою причини він не буде працювати.
| |||
| |||
| Дякуємо за Replys Я перевірив сайт Out, шви дуже хороший, але я carnt миритися з цієї гучної ноутбук за один тиждень. Час має значення сам так буду замовленні £ 200 базова система повноважень з Ebuyer завтра (з-за їхньої швидкої deliverly), тому я можу повернутися до роботи. Я буду використовувати це тимчасово, поки я коплю Ultimate Ріг ігор який я буду купувати в бітах в найближчі я months.Then буде пожертвувати цим cheapy до мого тата, який до цих пір PIII з Win ME .Я буду тралення форум для пе> <T кілька місяців отримати більш чітке уявлення про моєю мрією, яку я система буде витрачати близько £ 700 на! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна консультація з новим комп'ютером Build £ 250-300 бюджет | bertie123 | Генеральний обладнання чат | 2 | 11 листопада 2009 23:05 |
| Мій друг хоче побудувати комп'ютер, його бюджет становить $ 1300 | millindawilliams | Генеральний обладнання чат | 1 | 17 червня 2009 23:43 |
| Як моя побудувати? - Суворе бюджет (до $ 500) | amb3sc | Генеральний обладнання чат | 1 | 20 травня 2009 16:38 |
| З тих Build 1 - $ 800 Бюджет | z32 | Генеральний обладнання чат | 8 | 1 квітня 2009 13:01 |
| Мій бюджет побудувати для 150quid! | slipend | Генеральний обладнання чат | 6 | 12 серпня 2007 11:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |