по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Имате ли нужда от сървър?

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 октомври 2007, 17:40
Новите държави Група

Default Имате ли нужда от сървър?

Здравейте всички, имам 3 компютрите вървят PCLinusOS 20007 и съм планира да добави четвърти компютър с модерен процесор. Другите ми системи са Duron 700 и две сокет 478 Athlons.

Бих искал да ми софтуерни пакети на един компютър, заедно с моя голям капацитет HD, така че потребителят може достъп популярен софтуер и спаси работата на централната HD.

Am I описващи сървър приложение и ще Ubuntu или PCLinusOS 2007 позволи ми да направя това и разбира се как мога да го изправи?

Благодарности
Old 10-ти ноември 2007 година, 04:10
Номер на групата

Това е лесно. Инсталиране на Linux на всеки компютър. Сървърът не е различен за всички останали.

На друг компютър, когато се стигна до влизане екран, изберете отдалечени вход. Можете да "видите" десктопа на сървъра, като че ли са заседание в това. Може да се наложи да регулирате аудио настройки, така че музиката се играе на отдалечения компютър, а не на сървъра, но това е незначителна.

Аз ще отида за последната openSUSE все пак, но аз правя като PCLinuxOS. Ubuntu имам много проблеми по отношение на стабилността. Въпреки това, можете да смесват всички тях, той наистина не е от значение.

Има и друг начин, и това е да влезете на място и след това използвайте отдалечена сигурна черупка да тече сървър приложения. Всички много забавно и много по-сложни, отколкото Windoze!
Old 10-ти ноември 2007 година, 09:04
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Mike0001 View Post
Windoze!

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
FTP достъп проблем на Windows 2003 Server с ISA Server 2004 steveballmer Windows операционни системи 0 12 Юни 2009 01:02
Terminal Server не влезете в системата - Windows 2003 Server gideon112 Windows операционни системи 0 5-и парламентарен Юни 2009 23:52
Windows Server 2003 SP2 на Citrix PS 3.0 - Server се рестартира след последния потребител влиза изложени степени DMB Windows операционни системи 0 20 май 2009 13:40
Блокирани Server Габе Общи Софтуер Чат 1 30 октомври 2007 год. 02:46
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc