![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, имам 3 компютрите вървят PCLinusOS 20007 и съм планира да добави четвърти компютър с модерен процесор. Другите ми системи са Duron 700 и две сокет 478 Athlons. Бих искал да ми софтуерни пакети на един компютър, заедно с моя голям капацитет HD, така че потребителят може достъп популярен софтуер и спаси работата на централната HD. Am I описващи сървър приложение и ще Ubuntu или PCLinusOS 2007 позволи ми да направя това и разбира се как мога да го изправи? Благодарности |
|
| |||
| |||
| Това е лесно. Инсталиране на Linux на всеки компютър. Сървърът не е различен за всички останали. На друг компютър, когато се стигна до влизане екран, изберете отдалечени вход. Можете да "видите" десктопа на сървъра, като че ли са заседание в това. Може да се наложи да регулирате аудио настройки, така че музиката се играе на отдалечения компютър, а не на сървъра, но това е незначителна. Аз ще отида за последната openSUSE все пак, но аз правя като PCLinuxOS. Ubuntu имам много проблеми по отношение на стабилността. Въпреки това, можете да смесват всички тях, той наистина не е от значение. Има и друг начин, и това е да влезете на място и след това използвайте отдалечена сигурна черупка да тече сървър приложения. Всички много забавно и много по-сложни, отколкото Windoze! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| FTP достъп проблем на Windows 2003 Server с ISA Server 2004 | steveballmer | Windows операционни системи | 0 | 12 Юни 2009 01:02 |
| Terminal Server не влезете в системата - Windows 2003 Server | gideon112 | Windows операционни системи | 0 | 5-и парламентарен Юни 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 на Citrix PS 3.0 - Server се рестартира след последния потребител влиза изложени | степени DMB | Windows операционни системи | 0 | 20 май 2009 13:40 |
| Блокирани Server | Габе | Общи Софтуер Чат | 1 | 30 октомври 2007 год. 02:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |